Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhh

kilka ciekawskich pytanek

Polecane posty

Gość echhhh

Mam kilka pytań, chciałabym uzyskać na nie rzeczowe odpowiedzi :). Mają one troche zabarwienie podsycone strachu przed ciążą :P. Chodzi mi o żywotność plemników - ile czasu są w stanie przeżyć ? Chodzi mi również o takie coś - biorę mu do ust, nie ma wytrysku (ale wiadomo, cały ten śluz z plemnikami), no i teoretycznie mam te plemniki w ustach. Ile są w stanie tam przeżyć? Z tego co mi sie wydaje to w ustach jest odczyn kwaśny a one muszą mieć zasadowy... mogło mi się cos pomylić. Bo chodzi już nie tyle ile mogą u mnie pożyć, ale jeśli po takim wzięciu do ust pocałowaliśmy się, z języczkiem, to te plemniki mogłyby się przenieść do jego ust i gdyby robił mi minetę zaraz potem, to z kolei mogłyby plemniki dostać się do pochwy... jest taka możliwość że byłaby z tego ciąża ? I takie jedno pytanko do tematu - czy dokładne umycie zębów usunęłoby ewidentnie wszystkie plemniki z ust?

Gość brylancikowa
wiesz... plemniki wytrzymuja do 72 godz jdnak tyko w przyjaznym dla nich srodowisku jaki m sa np narzady rodne. ale w ustach.....

Gość Gracie Lou
Nauka odnotowala plemniki-giganty, ktore przezyly tydzien czasu!!! Ale zwykly przecietniak to tak moze do 3 dni- w sluzie plodnym. A z tymi ustami, to sie nawet nie wyglupiaj.

Gość oto wujek MCR
Buahahahahaha, genialne :D Wymycie zębów pomoże, resztę wyciągnij za ogonki :P

Gość Moze ....
Albo pencete.:) I usta plukac spirytusem - koniecznie.