Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony24

kobiety przeracie mnie

Polecane posty

Gość zdziwiony24

kobiety przeracie mnie w jak latwy sposob potraficie zapanowac nad facetem i go sobie obwiazac wokol palca tak ze skoczy za wami w ogien...chyba juz nigdy nie zwiaze sie z kobieta bo widze ze wiekszosc z nich to manipulatnki ktore chca miec faceta pod obcasem i wychodowac sobie niewolnika

Gość lea-i
ale wlasnie na tym milosc polega ze jedno za drugie w ogien ale kto dzis ma taka milosc, tylko namiastki, kobieta lubi, czuje kase i jest z facetem, plytkie to takie

Gość zdziwiony24
przejezyczenie zwykle ale ogolnie jestem wkurwiony..

Gość dave2244
" nie okazuj dziewczynie ze Ci na niej zalezy - bo zginiesz smiercia tragiczna..." :P

Gość zdziwiony24
tak i chyba tak trzeba robic zlewac z gory :) bo jak se tak robi to one coraz bardziej warjuja i sie staraja bo sie boja odrzucecia :)

Jest w tym troche prawdy:):):)ale bez przesady,nie mozna sie tak oddac komus w calosci bo mozna pozalowac!

Gość lea-i
milosc to oddanie w calosci slowem, czynem, mysla, :)

Gość kogośtuniema
Daj mi namiar na te, co tak sobie potrafią owijać... Może się czegoś nauczę od nich :(

Gość lea-i
wycofac? hmm moze dosc juz tego wycofywania sie i unikow:) u nas w zwiakzu, teraz cala para naprzod:)) nasze lato w koncu sie zacznie, nasze, i musimy oboje sie oto postarac:)

Niestety, jak ktos nie lubi kobiet to ten pociag (naturalny), ktory do niej czuje bedzie uwazal za cos co zagraza mu i jego meskosci i bedzie walczyl z nia wszelkimi sposobami... brrrr....

Gość zdziwiony24
hehehe

Gość lea-i
owijac? ale cyzm? chyba sercem/ jak sie kocha to sie ciagle mysli o Nim, teskni, serce bije na sam widok i wspomeninie, zatem co nie wiesz jak to jets kochac/ do kogostuniema to bylo a i jeszcze jak cie ktos pokocha to tez bedzie taki wlasnie zniweolony::) a ty co czarow sie imalas/ wrozek/ to nie ten adres:) to sprawa serca;0