Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep internetowy z obuwiem

sklep internetowy z obuwiem

Polecane posty

Gość sklep internetowy z obuwiem

hej dziewczyny,znacie jakies fajne sklepy w necie,gdzie mozna kupic buty?? nie jakies panienowate,ale jakies japoneczki wygodne i luzacki ;) czy np buty zary,albo h&m mozna jakos zamowic przez neta?

Gość marcin445ss
Prowadzę dość intensywny tryb życia. Wyjazdy na koncerty, wspinaczka, ekstremalna jazda na rowerze. Ogólnie sporo się dzieje. Tylko Conversy wytrzymują moje przygody :P Uświadomiłem sobie, że na jakości lepiej nie oszczędzać. Gdzie kupuję? W starshop.pl. Znam ich od prawie dziesięciu lat, a działają znacznie dłużej. Z Conversów wszystkie modele, nawet ocieplane na zimę, pary za kostkę, klasyczne odsłony. Nie polecam tylko prać butów, ale szorować je samodzielnie. Wtedy naturalnie wzrasta wytrzymałość. Jak pierzesz w pralce i coś się uszkodzi to nikt ci gwarancji nie uwzględni. To jeden z najpopularniejszych błędów przeciętnych klientów :P Starshop cenowo w Warszawie nie do pobicia. Myślę, że średnio na oryginalnych butach u nich da się oszczędzić w granicach 50 – 80 złotych.

Gość gość
Jeśli nie czujemy się na siłach to lepiej zostać na ściance wysokościowej w szkole, gdzie błędy nie są karane bolesnym upadkiem z dużej wysokości. Polecam poczytać o ekstremalna wspinaczka na http://www.podrozoholik.pl/ekstremalna-wspinaczka/