Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pilna sprawa

bardzo pilna sprawa!!! proszę o odopwiedź

Polecane posty

Gość bardzo pilna sprawa

za kilka dni wybieram się do lekarza i prawdopodobnie będę mieć zabieć nacięcia lub usunięcia (nie wiem jak to jest) błony dziewiczej ponieważ nie mogę się kochać i mimo wielu prób nie została ona nawet naderwana. i w związku z tym mam kilka pytań. Jak wygląda taki zabieg? Czy błona jest nacinana czy usuwana? Ile czasu to trwa i jakie jest znieczulenie? Czy po takim zabiegu ma się jakieś dolegliwości? Ile czasu po nim można współżyć? Czy powstają jakieś ranki które musiałyby się zagoić? No i czy u lekarza państwowego (a nie prywatnego) będę musiała za takie zabieg zapłacić (jeśli tak to ile)? Przepraszam za taki natłok pytań ale chciałabym wiedzieć jak najwięcej na ten temat :) Z góry dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam :)

Gość cholendziu..
ja dokładnie nie wiem..bo u mnie tak normalnie to poszło:) ale napewno nie jest to bolesne i pewnie jest bez znieczulenia.Ranki napewno powstaja tak jak przy normalnym przerwaniu blony dziewiczej..My czekalismy jakis tydzien po pierwszym razie i blo ok...ale kiedy to bylo..czas plynie tak szybko:) Powodzenia

Nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytania, ale to jest zabieg polegający na nacięciu błony a nie jej usunięciu.