Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomiczek

czy testy są wiarygodne???

Polecane posty

okres zaczął mi się spóźniać i zrobiłam pre-test wynik wyszedł negatywny, potem robiłam kolejny i znowu nagatywny... w sumie zrobiłąm 4 testy bo okresu nadal nie miałam... po 2 tygodniach spóźniania dostałąm okres (a dzień przed robiłam test który był negatywny) czy jest jakieś prawdopodobieństwo ze testy mogły mnie okłamać??? 4 testy nagatywne i okres po 2 tygodniach czy mogę być w ciąży??? czy mam powtórzyć test??? chyba zaczynam sama wierzyć w to że jestem w ciąży...zwariuje zaraz i nie wiem co robić...

Gość nie kumam
w czym problem:O testy negatywne,okres jest?nie masz chyba innych zmartwien

okres spóźniał mi się 2 tygodnie i to mnie cały zcas niepoki... zawsze miałąm regularne

tak ale ja czuje sie okropnie ciagle jest mi niedobrze najchetniej bym cale dnie spala i brzuch mi się powikszył :( ja chyba wmawiam sobie ciaze i to dlatego bo w koncu 4 testy nie mogly kłamać...

tak ale ja czuje sie okropnie ciagle jest mi niedobrze najchetniej bym cale dnie spala i brzuch mi się powikszył :( ja chyba wmawiam sobie ciaze i to dlatego bo w koncu 4 testy nie mogly kłamać...

Gość mininadia
RACZEJ TAK,A BRZYCH Z POWODU CIĄŻY POWIĘKRZA SIĘ NAJWCZEŚNIEJ OK.3MIES I TO NIEZNACZNIE....4MIES TO TAK.... NIE DENERWUJ SIĘ,BO MÓSIAŁABYŚ BYĆ BARDZO WIELKIM WYJĄTKIEM OD REGUŁY

Gość mininadia
TZN.MUSIAŁABUŚ :p

Gość mininadia
KURCZE,NIE TRAFIAM W PRZYCISKI... TZN POWIĘKSZA

dzięki za słowa pocieszenia :) naprawde i na dodatekzostałam sama bo facet okazał się draniem który na wiadomość że okres mi się spóźnia zostawił mnie...

szczęśćie po tych 2 tygodniach dostałam... a testu raczej już nie będę powtarzała skoro tak sądzisz :) dzięki :*

Gość Lorie
ja naprawde jestem w ciazy (6tydzien), test za kazdym razem byl pozytywny. A objawow nie mam zadnyh. Brzuch plaski, zero mdlosci, slabosci, zmeczenia czy zachcianek.... okresu tez nie mam ;-)