Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązowa

BALSAM BRąZUJąCY a SAMOOPALACZ

Polecane posty

Gość brązowa

moze to głupie pytanie ale czym rózni się balsam brązujący od samoopalacza?? :O

Gość ano tym
że samoopalacz wywołuje opaleniznę - podobnie jak solarium czy słońce, a balsam brązujący po prostu przyciemnia skórę - po kąpieli się spłukuje. Jasne? ;)

Gość eeeeee
spłukuje sie tak całkiem? a to bez sesnu, w takim razie po co smarowac sie balsamem brazujacym :o na jakies wyjscie? ja myslslam ze balsam barazujacy tez jakos przyciemnia i ze jest troche trwalszy niz do chwili wejscia pod wode...:o

Gość citral
Balsam brązujący jest po prostu delikatniejszy w działaniu niż samopoalacz, nie schodzi po wejściu do wody, ale efekty po stosowaniu balsmau sa mniej widoczne, moze on slużyć jako zwykły balsam pielegnacyjny, który stosowany codziennie delikatnie brązowi skórę...Samoopalacz stosujemy raz i skóra po kilku godzinach skóra staje się brązowa-czasem nawet mocno opalona... Osobiscie jestem fanką balsamów brązujących- nawet jesli takowy nie jest udany i zamiast lekko brązowej skóy nadaje jej dziwny kolor można z niego po prostu zrezygnowac bo te efekty są zwykle naprawdę delikatne ale to nie znaczy,z e neiw idoczne u osób z jasna karnacją..

Gość balsam jest beznadziejny
brudzi ciuchy, ręczniki itd, i szybko się spłukuje :O

Gość a dla mnie i to i to
to to samo