Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona*123**

7-dniowa przerwa i dziwne krwawienie?

Polecane posty

Gość zaniepokojona*123**

jestem w 3 dniu siedmio dniowej przerwy. Zawsze w tym dniu mialam plamienie normalnego koloru a dzisiaj zauwazylam ze jest one ciemne brunatne takie ktore mam jak okres sie konczy . Powinnam dostac obfitego krwawienia jutro ale cos mi nie gra.. Mam sie czym martwic?

Gość zaniepokojona*123**
wypowie sie ktos?

Gość aga_krzsia
niczym sie nie martw to normalne przy tabletkach krwawienie z odstawienia po tabletkach jest zawsze bardziej skape od normalnego okresu i trwa krocej rowniez po dluzszym czasie brania tabletek hormonalnych krwawienie jest mniejsze zalezy to tez od rodzaju tabletek ktore przyjmujesz te nowoczesniejsze maja mniejsza dawke hormonow i tym samym krwawienie rowniez po nich jest mniejsze pozdrawiam :)

Cześc mam jedno pytanie właśnie skończyłam brac pierwsze opakowanie i jestem w trakcie 7 dniowej przerwy ale mam problem zgubiłam opakowanie z tabletek i niemam pojecia czy pierwszą tabletke mam zazyc w siudmym dniu przerwy czy ma byc siedem dni przerwy a w osmym mam zazyc.PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość zaniepokojona*123**
biore cilest juz okolo 8 msc niddy tak nie mialam. Czyli nie mam sie czym przejmowac? jesli wystąpiło plamienie w ciązy nie jestem? jak mam to rozumiec?

Dzięki za odpowiedz .Mam jeszcze jedno pytanie tabletki z ierwszego opakowania zazywałam o 18 czy przy nowym opakowaniu moge zmienic godzine brania tabletek poniewaz palnuje wyjazd do anglii a tam jest zmiana czasu czy moge zmienic czas brania tabletek

Gość zaniepokojona*123**
o godzine mozesz;p ale z tego co slyszalam lepiej nie zmieniac czasu brania dluzej niz 1-2 godz

Gość zaniepokojona*123**
a mnie ktos odpowie jeszcze na zadanne wyzej pytanie? jezeli dostalam takiego krwawienia moge sie w jakis sposob obawiac ciazy? podkreslam ze nigdy tak wczesnije nie mialam:(

Gość ja tez chce36565
wiedziec poniewaz mnie tez sie cos takiego przydazylo:(