Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddd

ciasna dziurka

Polecane posty

Gość ddddddddd

Nigdy nie mialam stosunku z chlopakiem , ani sie nie masturbowalam. Jestem dziewicą i mam problem. Ja mam strasznie cisna ta dziurka, tylko kawalek paluszka wsunelam i czulam wszystkie jej scianki. To jak ja bede kochac sie z chlopakiem przeciez penic jest dluzszy i grubszy jak on wemnie wejdzie jak mam tak cisna dziurke to mnie martwi czy zemna cos jest nie tak prosze odpowiedzcie

Gość ddddddddd
ale skoro ja ledwo tam wsadzilam kawalek palca to jak on ma mnie piescic ja jego palec jest wiekszy i grubszy, boje sie ze moze mnie to bolec i cos mi sie stac, a ja chce miec dzieci w przyszlosci

Nie od razu z paluchami do dziurki, najpierw musie Cie podniecic, wiesz chwila pueszczot jakas mala minetka i ona napewno sie powiekszy do rozmiarow takich, ze sie zmiesci sporej wielkosci penis :) ehhh dzieci...

Gość ddddddddd
ehh no juz nie takie dziecko mam prawie 20 lat, ale poprostu jestem niedoswiadczona

Gość ddddddddd
poprosyu nie spieszylam sie do lózka z pierwszym lepszym

Gość albo po prostu nikt cie nie
chcial :D

Gość dziewicaaaaa
witaj w klubie ja tez jestem 20-letnia dziewica okazji było wiele,zeby zmienic ten stan ale ja nie czuje sie gotowa ,przyjdze czas na wszystko :-) tez miałam takie obawy jak ty,ale tyle co sie naczytaam o rozciagliwosci pochwy :-) juz jestem spokojna :-)

Gość dziewiceee
ehhh dziewice gdzie Was szukac?

Gość ddddddddd
dziewicaaaa to fajnie ze nadal nia jestes, ja tez, ale wiem , ze przyjdzie czas ze bede chciala rozpoczac wspolzycie z moim chlopakiem , on nie nalega, ale ja go kocham i chce miec 1 raz wlasnie z nim tylko martwie sie czemu jestem taka cisna mam taka mala dziurke, boje sie ze nie wyjdzie nam przez to 1 raz

Gość stara dziewica
Ja miałam podobne problemy,uwierz to mija,te mięśnie są rozciągliwe. Ja miałam 35 lat jak to się stało,było i jest ok.

Gość ddddddddd
tszy kropki ja sie boje ze go zawiode :( chce zeby moj chlopak byl zadowolony z kochania sie zemna chce poprostu zeby mu bylo dobrze i jestem wstanie znies ten bol , tylko zeby on byl zadowolony

Jak naprawde Cie kocha to zrozumie nawet jesli mu powiesz zeby przerwal w trakcie bo Cie boli a jak nie to nie jest nic wart!

Gość ddddddddd
a jaka jest najlepsza pozycja na ten pierwszr raz jak sie polozyc zeby az tak nie bolalo?

A to już Ty musisz wyczuc, w ktorej najmniej Cie boli :) Powodzenia!! PS. Chcialbym byc na miejscu Twojego chlopaka :)

Gość ddddddddd
a, przepraszam, dopiero teraz dobrze sie przyjzalam i to jest odbyt, a pochwe to mam taka ze armata sie zmiesci, sorka za zawracanie glowy

Gość lechowski
chamstwo w bialy dzien

Gość lechowski
buhaha :D:D

Gość ddddddddd
ten wpis o 14:50 to podszyw juz nawet nie mozna normlanie uzyskac informacji , :/

Gość gość
t cie rozerwie