Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet...

Ogolony penis i jego okolice...

Polecane posty

WIDZICIE FACETA smarującego sobie penisa kremem, potem siedzi i czeka a potem to zeskrobuję??? Facet, to facet, musi mieć jaja i na nich także COŚ!!!!

Jeden taki z gór ostatnio w pijanym widzie sztachnął sobie fiuta siekiera i konica z nim.

Gość mała155
Jak lubisz, to możesz się tam golić. Ale jąder sobie nie obcinaj, bo trochę szkoda by było. :D ;)

Gość cum a lot
RENIA wypowidajaca sie wczesniej chyba naczytala sie za duzo bravo jaki kurwa facet da sie namowic do golenia nóg? no chyba ze cos trenuje b np spirnt za 100 metrów i dzieki braku wlosów na udach jest szybszy o 0,001 sek. LEW MUSI MIEC GRZYWĘ:) jest taka opinia ale ze wzgldów estetycznych i praktycznych przyncinam wloski nad kutasem i zotaje taki meszek(dziewczynkom nie wchodza w losy w ząbki:) jajka ze tak powiem "podgolone" nie wyobrazam sobie mojego kutasa na łyso to obelga. jestem samiec nie metrosesualny.

Klejnoty owszem-ogolone na zero,ale Berło na zero? to wyglada jak u 10-latka. Ja tam podcinam,zeby nie bylo buszu. Chcialbym miec jeszcze gladki tylek,ale na szczescie nie jest tam tak zle. Prawie nie widac :)

Gość sdds
rattaro ,a nie przeszkadza ci trzymanie w ustach kul?W koncu czesto wlosy ci pewnie zostaja w jamie gebowej jak ssiesz bile

Gość 13-latek
Witam chciałbym sie zapytać czy na wiek 13 lat 15 cm to duo czy mało ?? aha dzisiaj zrobiłem eXtremalny wyczyn ogoliłem se i jaja i pensa na łyso :D jest OK !

Gość meska szowinistyczna swiniiia
to Ty masz wlochatego penisa???? a Ty kto???? jakis piepszony wilkolak czy co????

Gość 13-latek
już od 10 roku życia o ile nie wcześniej mi włosy zaczełe rosnąć

Gość dobry chłopak
jak tak bedziesz sobie gołił to bedziesz miał coraz geściejszy zarost , masz 13 lat dopiero dojrzewasz, jak bprzekroczysz 20 to bedziesz miał problem no chyba ze lubisz dżungle amazońska w majtkach hahahaaha

Gość 25l
a ja sie depiluje w calosci od szyi do kostek i jest git

Gość 13 lat
(mam 13 lat) Jest to dla mnie b.wazne (nie smiejscie sie, prosze :-P) Mam problem, moj penis i jego okolice są łyse (na jajach mam troche włosów, ale nie są wcale gęste, tylko porozrzucane) ale jak mowilem obok siura nie mam włosów. To chyba źle, bo w tym wieku niektorzy maja juz calkiem spora dzungle. Co mam zrobić? Zostawić, czy cos z tym robic, czy moze beda rosnac??

Gość Berberys
Sama przycinam trawniczek regularnie i cieszylabym sie gdyby i faceci tak robili. Dzika dzungla mnie w ogole nie kreci a juz na pewno nie ma szans na kontakt z moimi ustami. Czasami trzeba nieco poprawic nature ;)

Gość onanka2wpadac i pisac
kobitki! A czy ten krem depilujący do nóg dla kobiet, jest dobry na depilacje jąder, wora, i kutasa? No ja sobie poszedłem do pewnego salonu kosmetycznego, kupilem ten damski specyfik na depilacje na nogi, i posmarowalem se na worach i troszke na fiucie, kilka minut i szpachelką zebrałem odpaające wlosy, splukalem i mam teraz gladkie jak cholera! Tylko nad wackiem nozyczkami strzyge, czyli przycinam i skracam i cieniuje, by buszu nie bylo. ps. Czy jest moze jakas fryzjerka ktora bymi to robila... ? Czekam na odzew,

Gość Qill
ja bym się na twoim miejscu cieszyła xDDD spokojnie, włosy jeszcze urosną :)

Gość do autra
musze przyznac ze twoje ranne szaleństwo to bardzo dobry pomysł mi się cos takiego bardzo podoba- penis i okolice wyglądaja na zadbane nie ma nadniernych rozczochranych kuaczków. nie no rewelacja:D az się chce przytulac :P:P

Gość uncle scrooge
ja mam teraz niecałe 18lat i sobie nie wyobrażam mieć \\\"dżungli\\\" się golę od mniej więcej 16roku i jest bardzo okey ;) Musze teraz to powiedzieć innym sceptycznym panom. Większość dziewczyn woli wygolonych facetów, i tylko takim jest w stanie zaproponować sex analny. Nie mówię tu o jakichś dajkach, blacharach etc. bo one to zawsze i wszędzie. Muszę uspokoić także innych, tylko i wyłącznie po paru pierwszych goleniach będziecie czuli kucie w gatkach i wyskoczą wam niewielkie czerwone krostki ;p później już to nie będzie występować bo skóra się do tego przyzwyczai. Ja w chwili obecnej nawet już nie stosuję żadnych pianek, kremów ani nic w tym stylu. takie rozwiązanie ma wiele plusów ale najważniejsze jest to ,że członek wygląda wtedy estetyczniej i jest większy komfort. Ponadto gdy się człowiek tam ogoli to pozbywa się ewentualnego, nieprzyjemnego zapachu potu po wysiłku fizycznym. -do 13 latka- o te włosy się nie martw, one ci jeszcze urosną. Każdy organizm ma swoje własne tempo rozwoju, dojrzewania. -do drugiego 13latka- 15cm jest to normalny rozmiar dla normalnego dorosłego faceta, od 17,5 zaczynają się te duże rozmiary. pozdrawiam :)

Gość 5 lat
rżnę laski z owłosionym penisem i jest spoko

Gość a to ja żem i nikt inien
Lożesz! A gdzieżeś Ty kochaneczku znalazł taką laskę z owłosionym penisem?

Gość sama rama bez dynama
hihi ja tez wole facetow z ogolonymi, moj ostatni golil i wczesniejszy tez, a ten teraz ma tak taka dzungle ,ze az sie przestraszylam i serio odechciewa mi sie nawet brac do buzi myslicie ze jak go poprosze zeby zgolil bo jak nie to ja tez sobie krzaczochy zapuszcze to sie zgodzi?

Gość Rytmiczny przód i tył
Myślę że najlepiej jakbyś mu o tym powiedziała . On zrozumie i prawdopodobnie dostosuje się do twego upodobania . Sądzę że i bez sznatażowania się obejdzie ^^. Piękne oczka i miekkie słowa wystarczą żeby nakłonić do tego każdego faceta ;)

Gość misiaaaa
obcinania jąder nie polecam :P

Gość kinley
ja mam troszke z innej beczki ja mam 20 lat prawie 2 metry wzrostu i szczerze powiem ze troszke sie niepokoje od czasu jak zdradzilem moja teraz juz byla dziewczyna (zdrada tez byla dziwna bo dziewczyna kazala mi wyjsc z siebie i lizac bo ja podobno bolalo ale sie smiala ;( ) a moja ex najpierw cos docinala z usmiechami a jak dowiedziala sie ze ja puscilem kantem to nic nie powiedziala tylko poszlismy z jej kolezankami do aqua parku i jak ze mna zrywala to ukradla mi majtki na dzikiej rzece i powiedziala ze jak niepokaze im wszystkim robaczka to pujdzie z nimi do szatni (moimi majtkami oczywiscie) wiec sie pokazalem a one mnie wysmialy ze PRZEPRASZAM ZA WULGARNOSC; CO TO JEST, NIE NO TAKIEGO MINI FIUTA JESZCZE NIEWIDZIALAM, NO I ZE TERAZ WSZYSCY ZOBACZA MOJ MALUTKI SEKRECIK ZE TRZEBA GO WSZYSTKIM POKAZAC!!! I ZE UDAWALA ZE MNIE WOGULE NIECZULA... i nieoddaly mi majtek i przez cale aqua uciekalem nagolasa a ludzie szydzili ;/ wiem ze woda pomniejsza ale i bez wody z tego co tu przeczytalem to mam troszke mniej i ona mnie namawiala na depilacje myslicie z e mowila pozaznie??