Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet...

Ogolony penis i jego okolice...

Polecane posty

Gość NOWY 30
Ja tam gole do zera na gładko ,jest czysto świeżo estetycznie i pachnąco.Co wy na to kobietki ?

Gość babciwnuczek
skoro faceci uwielbiają wygolone cipki to z pewnością dziewczyny lubią gładkie siurki ja się golę od 10 lat i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej - STOP FUTRZAKOM ŁONOWYM PŁCI OBOJGA !!

Gość nowy30
Pozdrawiam posolonego pomidorka i Renie 905 P.S. Szkoda że nie jesteśmy na plaży w Chałupach ....

a ja nie lubię wygolonych okolic penisa. owszem, wygolone jądra. ale nie okolice;)

Gość pomarańczowa suczka
przycinac na 1 mm, ale nie golić na zero - współczuję poźniej przy odrastaniu włosków.

Gość noooooo
Penis musi mieć naturalny zarost inaczej jest taki filmowy a nie do zabawy

Gość toniaaaaa
Zdecydownie ogól wszzytsko

Gość ssolange
Jak ma byc dobry, zaangażowany lodzik, to musi byc na łyso i koniec kropka. Maszt, klejnoty i najlepiej też okolice.bo ja lubię wędrowac;-) A w ogóle to ja nie wiem jak jest u panów, ale jak ja mam wszystko na zero, to jakby intesywniej czuc...

Gość masz 23 lata i jestes
a kiedy wydepilowani panowie dostaniecie okres???

Gość fy
fu brzydota ;d

Gość magiczny karp
tylko zniewieściali gogusie golą sobie jajka :o

Gość MAM 12 LAT

Gość MAM 12 LAT
MAM 12 LAT I MAM FIUTKA OKOŁO 8 CM WYSOKOŚCI I JEST CAŁY ŁYSY CO MAM ROBIĆ CZY WŁOSY UROCNOM NA FIUTKU?????

Gość lilstrom15
Prawdziwy facet nie goli sobie włosów na jajach i basta z tymi głupotami.

Gość Łyse kule Łysej armaty
Każdej nie dogodzisz. Jak nie golisz i twoja partnerka nie widzi w tym problemu jest ok. jak golisz i twoja wybranka nie widzi w tym problemu jest ok jak nie golisz i kobieta ma z tym problem zawsze możesz się przełamać to nie jest takie straszne. Najgorzej jest jak lubisz mieć ogolonego bo tak Ci jest wygodniej, komfortowo a nawet higienicznej a istota z Wenus lubi "grzywę lwa". Ja radze wszystkim panom którzy nie wiedza co będzie lubić ich druga połowa zgolić włosy: - nad penisem do 0 - na jadrach delikatnie żeby włosy nie przeszkadzały (tzn. nie dotykały penisa podczas aktu) taka strategia jest moim zdaniem najbezpieczniejsza włosy nie zęby odrosną w razie czego, a partnerka na 85% będzie mile zaskoczona

Gość Zygmunt August
kiedyś tylko cioty sobie goliły jaja, klatę i pachy teraz świat zszedł na psy i wydawać się może, że homosiów przybyło ale to nie tak bo pedałów zawsze było dużo, tylko mniej tolerancyjne społeczeństwo powodowało, że się bardziej ukrywali a teraz macie wszyscy ku.rwa co chcieliście pedały wygolone się już nie kryją a wręcz poprzez media przez siebie kierowane lansują niby modę na wygolonych niby mężczyzn - ciot pierd.olonych - aż mnie obrzydzenie bierze. Słuchajcie więcej pedałów i ciot z mediów to sami się takimi staniecie i kręcić was będzie wyłącznie odbyt innego cioty przy tym będziecie latać do kosmetyczki depilować sobie brwi, malować rzęsy i kurwa używać pudru Ku.rwa Jeba,na mać popatrzcie kto lansuje modę w mediach Jacyków i inna rzesza pedałów i ich k.urwa słuchacie Bądźcie mężczyznami i nie dawajcie nikomu dupy

Gość Łyse kule Łysej armaty
Zygmunt August Tak masz racje!!! To ja od dzisiaj przestane sie myc, bede Je*bał potem. Golić się w ogolę nie będę NIGDZIE, Zarosnę jak grób nieznanego żołnierza. Bede Męski do bólu nafaszeruje się końskim testosteronem. Zatrudnię jest w warsztacie samochodowym. zacznę grac w piłkę, Kupie sobie wędki i zacznę łowić ryby. (mało) Pójdę do wojska jeszcze raz!!! wyjadę gdzieś na wojnę, Bede chodził do tamtejszych burdeli się zabawiał z panienkami. Rozstrzelam wszystkich wrogów dostane medal i w ogóle. Na to poleci jakaś laska ożenię się z Nią. urodzi mi syna (to mysi być syn bo jak nie to ludzie pomyślą ze jestem jakaś ciota).... A teraz na serio. 1. skąd wiesz ze pedały golą jaja?? 2. jak byś się Poczuł w sytuacji gdy: Ty i Ona sam na sam nagle się okazuje ze jej się odechciało właśnie z tego powodu ze nie ogoliłeś pały?? Tylko nie mów mi ze wziął byś Ją za włosy i krzykną "DO LACHY ŚWINIO" okazując w ten sposób jaki to z ciebie mężczyzna bo z tego co napisałeś wcześniej na to wygląda. PS:fajnie by było jak byś odpisał cokolwiek

Gość Totalizatorsportowy
Łyse kule Łysej armaty Respekt dla ciebie dawno sie tak nie uśmiałem, prawde gadasz !!!

Gość marceliusz
Golę się cały czas,mniej więcej co dwa dni,członek jest śliczny,gładziutki,ale nie kochałem się od pięciu,szkoda,ale i tak będę golił bo samemu się zabawić tez dobrze.Pozdrawiam wszystkich.

Gość strejlał
Większość wpisów dokonują chyba kobiety, które nigdy na żywo penisa nie widziały. Z czego wy golicie/chcecie golić penisa?! Siusiak to po podeszwach stóp, wewnętrznej części dłoni i powiekach, jedyne miejsce na ciele gdzie nie rosną żadne, nawet mikrowłoski!

Gość Alexxxo
atrejlał musze sie z toba nie zgodzic. Mam 17 lat i mam bardzo bujny zarost w tych okolicach. Wloski mam bardzo grube i w dodatku nawet na penisie tak wiec kiedy jestem nieogolony wydaje sie bardzo maly chociaz ma 16,5 cm, rowniez blada cera przy czarnych wloskach wyglada slabo szczegolnie kiedy widac odrosty. Rowniez moje posladki jak i rowek jest mocno obrosniety. Mam pytanie do kazdego: Jaki jest najlepszy produkt do depilacji poniewaz nie wyobrazam sobie golenia dupska maszynka do golenia z racji iz nie uprawiam jogi i nie potrafie zalozyc sobie nogi na glowe zeby widziec caly tyl. I jeszcze jedno pytanie: Czy po depilacji takim kremem te wloski wypali calkowicie? (czy bedzie widac od razu jakies odrosty)

Gość Naturysta-h
Ja gole mojego penisa (czesciowo) i lubie kobiety ogolone.

Gość Informatyk :))))
Ja podcinam tylko co jakis czas moje krzaczorki. Tak zeby bylo sexi no i podczas sexu oralnego kobieta nie miala calej buzi w moich wlosach. Poza tym jak sie ogoli to penisa optycznie wydajae sie wiekszy. Do zera sie nie gole, gole tylko jadra i okolice odbytu a reszte wyrownuje. Kobiety lubie wygolone ale czasami mowie partnerce zeby zapuscila krzaczorki i troszke je podgolila po bokach itp. Tak jak maja azjatki na roznych fotach wlosy dlugie na cipce ale zadbane.

Gość Izolda1989
Golenie włosów łonowych kojarzy mi się z lalusiami i pedałami którzy drapią się w kroku. O ile golenie u kobiet to standard tak u mężczyzn to głupota i anomalia. Przewraca wam się w głowach od tego internetu. Golenie penisa, nóg, klatki piersiowej? LUDZIE! W dodatku włosy łonowe są podkreśleniem męskości, mężczyzna powinien golić tylko twarz.

Gość ogolony prawie
Izdoldo nigdy Ci zaden wlosek nie wszedl w buzie ?