Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZARLOTTA

NAJSTARSZE PYTANIE ŚWIATA-SKĄD WIEDZIEĆ ŻE TO MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość azibela
To się czuje.

Gość Buławka
no właśnie Szarloto zastanawiam się nad tym samym :o nie moge nic wymyśleć.....tyle uczuć na raz w sobie nosze...

Gość Buławka
chociaż kiedyś łatwiej było mi stwierdzić prawidziwość swoich uczuc, czemu z wiekiem jest coraz gorzej?

Gość wtedy i tylko wtedy
wiadomo jest kiedy facet wkladajac CI 3 paluchy w dupala mowi ze chce piwo

nie spodziewałam sie cudów - ale jednak myslałam, że ludzie z nudów potrafią wymyslić cos ciekawego albo przynajmniej opowiedziec o sobie;) ech narodzie prosty:O

Kiedy?/bo nie rozumiem przedmówcy. najzwyczajniej w swiecie jak cała ludzkośc w pewnym momencie swojego zycia zastanawiam sie czy to miłość czy jakas moja fanaberia? czy miłość to to, że ktos jest zawsze obok, jest pomocny i miły ale nie ma tego całego szału czy właśnie milość to ten szał, błysk w oku i przekonanie, że to nasze alter ego! ja nie wiem wiec pytam...

Zadajesz ważne i poważne pytanie i oczekujesz, że...ktoś Ci z nudów coś wymyśli albo opowie o sobie. Jakoś wydaje mi się, że to Ty się nudzisz. Może więc z nudów wymyśl sobie odpowiedź? :)

ludzie co jest z wami, JA zadaje bardzo wazne pytanie (dla mnie) jednak to tylko internet i nie oczekuje samych super madrych, przemysklanych i wartosciowych odpowiedzi jednak mam nadzieje, że może choc jedna sie taka znajdzie.Jesli macie jakies przemyslenia W TEMACIE to super a jesli nie to trudno, nie wymagam wypowiadania się.