Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radka

Błagam o odpowiedzi dot. depilacji!!!!!

Polecane posty

Gość radka

Byłam na wizaz pl i czytałam sobie o depilacji bikini.I mam jedno wazne dla mnie pytanie. Mwiono tam o depilacji woskiem, ale tak sie zastanawiam: czy woskiem goli sie tylko wzgórek i to co mogłoby wystawac spod bikini czy równiez włosy na wargach?? a moze tylko niektóre maja włosy na wargach i nizej ??jak to jest :( ?? błagam o sensowne odpowiedzi!!

Gość nie znam sie ale
Oglądałam ostatnio program dokumentalny o depilacji i pokazywali w nim depilacje woskiem w zakładzie kosmetycznym. Pokazana była dziewczyna jak lezy na stole z rozsunietymi nogami i kosmetyczka na jej wargi tez przyklejała pasek. Mysle wiec ze wargi tez są depilowane

Gość salbei
prosze niech ktos jeszcze mi odpowie na pytanie!!!!

juz odpowiadam :) wszystkie dziewczyny maja wlosy na wargach i nizej, jedne mniej, drugie wiecej, ale maja, bo to naturalna ochrona przed bakteriami. Co do depilacji woskiem: zalezy jak duzo wlosow chcesz usunac. Mozesz zrobic depilacje jedynie wlosow, ktore wystaja poza majtki, mozesz zostawic jedynie pasek i wlosy na wargach, a mozesz zrobic tzw. brazylijskie bikini, czyli depilacja wraz z wlosami na wargach. Powiem Ci, ze normalnie da sie to jakos zniesc, ale nigdy nie robilam woskiem wlosow na wargach i mysle, ze bym padla z bólu, ale sa dziewczyny, ktore mowia, ze da sie zniesc. Idz najlepiej do kosmetyczki, ona zrobi to profesjonalnie. Ceny ksztaltuja sie od ok. 30-40 zl wzwyz. Zalezy od miasta i od tego, jaka "fryzurke" chcesz miec. Mam nadzieje, ze wyczerpalam temat i rozwialam watpliowsci:) pozdrawiam

Gość sa rozne rodzaje
depilacji: depilacja bikini - usuwanie wlosow wystajacych poza bielizne wzdluz lini majteczek depilacja tzw. brazilian bikini - zostawia sie tylko waski pasek wloskow na dlugosc 2 - 3 palcow , nie depiluje sie warg, playboy bikini - depilacja warg, posladkow od wewnatrz i zostaje tylko waziutki paseczek owlosienia z przodu full bikini - wszystko sie depiluje do golaska pozdrawiam :)

aha, jeszcze mi sie przypomnialo. Jesli masz problemy z infekcjami drog rodnych, to nie polecam usuwania owlosienia w calosci, poniewaz, jak juz pisalam chroni przed bakteriami. Moj ginekolog odradza. Ja mam wlosy na wargach i jakies 2 cm na wzgorku, poza tym reszta jest usunieta laserem, polecam. Kiedys korzystalam z wosku, ale boli. A laserem poszlam 5 razy i mam z glowy. Wyglada super i nie musze sie bawic w chodzenie do kosmetyczki co miesiac. :)

jak widze wyzej, zrobilam maly blad, a wlasciwie zostalam wprowadzona w blad z tym brazylijskim bikini. Ale dzieki za info, zawsze mozna sie tu czegos nauczyc :)

Gość radka
dobra teraz pytanie z serii krepujacych i głupich : czy tak ogólnie (lub wiekszosci) czy facetom przeszkadzaja włosy na wargach i blizej linii odbytu??

Gość ...../..
up up up