Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśśś

NAJLEPSZY SPOSÓB NA TO BY KTOŚ ŻAŁOWAŁ !?

Polecane posty

Gość Martuśśś

Wyobraźcie sobie sytuację: rozstajecie się z facetem. Co robicie niedługo potem, aby żałował? Dzwonicie lub piszecie "tak bardzo cię kochałam, szkoda że nie potrafiłeś tego docenić". Czy udajecie że was to zupełnie nie zabolało, jesteście radosne, pełne życia, wychodzicie do ludzi lub w trybie natychmiastowym poznajecie nowego faceta? Piszcie prawdę co robicie. A potem napiszcie co waszym zdaniem naprawdę może sprawić że facet pożałuje że nie został z kobietą.

Gość ela25
jestem w podobnej sytuacji. chce zmusic faceta by zalowal. ale on odczuwa moje manipulacje. i tez nie wiem co zrobic.....

Gość ela25
probuje brac go na litosc. wymyslilam historie z wypadkiem ale to nie pomoglo. zadawal tylko duzo pytan na ktore nie potrafilam odpowiedziec..

Gość bez sensu to jest
skoro zostawil tzn ze mial powody . i nie wroci. a jesli wroci to tylko dlatego ze chce, a zalowac powinien dlatego ze was nie ma przy nim - zostawcie go samego. dajcie mu spokoj. upokarzacie sie tylko.

Gość zemsta 2
a ja mam inna sytuację rozstalismy się z pewnych powodów ale ja chciałem wrocic a odrzuciła mnie . Coż pozostało mi pragnienie by niegodna suka cierpiała jak ja wtedy a do tego pożałowała odrzucenia.

Gość e-izabeth
nie wiem nigdy tak nie mialam my sie nie rozstalismy, nie rzucalam nikogo:)

Gość 82
Najlepszy sposób to zamilknąć i nic a nic się ni odzywać. Uwierzcie mi. Za pół roku będziecie sobie w brodę pluć, że cokolwiek robiłyście po to, żeby ktoś żałował. Ten ktoś pewnie i tak nie będzie żałował, ale wy zachowacie szacunek do siebie, a to się docenia po latach. Nie róbcie z gęby dupy i szanujcie się, kobiety!

Gość ela25
wiem "bez sensu to jest "ma racje. ale tak trudno jest sie pogodzic ze trzeba bedzie wspomnieniami zyc...nie umiem zapomniec...

Gość ela25
przed sekunda nastapil przelom. dziekuje ci "82". wydrukuje to i powiesze w widocznym miejscu. powaga