Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mieć dziecko

chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość chce mieć dziecko

witam, mam malutki problemik, od dobych 6 lat jestem na cilescie, teraz zdecydowalismy sie na dziecko, i tu mam problem, czy trzeba jakis czas odczekac po pigulkach aby zaczac "dzialac"? czy to konieczne i jak dlugo powinna byc przerwa po nich???

Gość chce mieć dziecko
nikt nie wie??:(

Gość z tego co wiem
to mozna od razu. Niektorym kobietom, ktore nie moga zajsc w ciaze ginki przepisuja pigulki, aby po ich odstawieniu bylo latwiej.

Gość chce mieć dziecko
a czy to moze miec wplyw na blizniatka??bo nie usmiecha mi sie dwoch na raz miec???

Gość nie raczej nie
to naprawde sporadyczne przypadki ;) szczerze mowiac nie slyszalam o zadnym, i moja ginekolog rowniez ;)

Gość chce mieć dziecko
czyli moge spokojnie zaczynac?za dwa tyg koncze ostatnie opak cilestu i dzialam:)

Gość chce mieć dziecko
zapomnialam....dochodzi inna sprawa otoz jego rodzina, ojciec ma brata blizniaka a wszystkie kobiety z jego strony juz sa po tzn maja dzieci ale zadna nie ma blizniat zostalismy tylko my i jeszcze jeden kuzyn jego, jakie jest prawdopodobienstwo ze nam sie trafia blizniaczki? dodam jeszcze ze z mojej strony tez byly blizniaczki ale kilka pokolen wczesniej i od tej pory tez nikomu sie nie trafily!!

Gość a to inna sprawa
;) na uwarunkowanie genetycznie tabletki nie maja zadnego wplywu;)

Gość chce mieć dziecko
tak ale jakie moze byc prawdopodbienstwo ze nam sie trafia? i jak w koncu z tymi tabl?moge od razu dzialac na pewno?

Gość no mowie
ze mozesz bez problemu. duuuzo love a bedzie super ;) a prawopodobienstwo blizniakow wyjasni ci genetyk, ja nim nie jestem ;(

Gość chce mieć dziecko
moze to glupie pytanie ale czy sa moze jakies "domowe" sposoby na zapobieganie ciazy mnogiej?

Gość katarzynkaaaaa
Moja koleżanka zaszła w miesiąc po odstawieniu Cilest-u.

Gość chce mieć dziecko
i nie miala problemow w zwiazku z tym? bo tez slyszalam ze to moze byc przyczyna ze dzidzia bedzie chora jak nie bylo przerwy po odstawieniu tabl dlatego tu pytam i pytam ale nikt mi nic konkretnego nie mowi:(

Gość katarzynkaaaaa
Żadnych problemów,dzidzia była i jest duża i zdrowa a do tego prześliczna,teraz ma już 4 latka...

Gość chce mieć dziecko
fajno ja po prostu oszalalam na pkcie dzidzi juz sie nie moge doczekac kiedy mina te dwa tyg i zaczniemy dzialac.....

Gość katarzynkaaaaa
Ja tabletek nie używam,natomiast druga koleżanka starała się 7 miesięcy po tabletkach,niestety nie wiem po jakich,ale udało się!!

Gość chce mieć dziecko
a jest jakas mozliwosc zeby "zaplanowac" plec dziecka? co na to moze miec wpływ?

Gość oj za duzo
pytan zadajesz ;) za duzo chcesz wiedziec. Nie ma mozliwosci uzyskac dobrych odpowiedzi na wszystkie twoje zapytania!

Gość chce mieć dziecko
hehe wiem ale to nie moja wina ze mnie tak wzielo i chce wszystko wiedziec;)to chyba nic zlego;)

Gość no wiesz zlego
zlego moze nie, ale jak sie wkurzymy to zaczniemy ignorowac twoj topic ;) narazie wyluzuj i staraj sie, i bron Boze nie czytaj topisu \"pomocy chce miec dziecko\" bo tam naprawde mozna sie zalamac jak te kobity sie mecza ;(

Gość chce mieć dziecko
ok dzieki ;)

Gość chce mieć dziecko
dzieki:)

z tego co wiem, to trzeba odczekać minimum 3 miesiące i brać codziennie kwas foliwy - zbyt długie branie tabletek powoduje obniżanie poziomu kwasu faliowego-dlatego bardzo ważne jest, aby go uzupełnić !!

Gość chce mieć dziecko
a czy moge go juz teraz brac?zostalo mi 14 ostatnich tabletek

Gość katarzynkaaaaa
nie ma sprawy,życzę powodzenia,ja też staram się o bejbika więc doskonale rozumiem to,że chciałabyś wiedzieć jak najwięcej,w końcu po to jest to forum,no nie?? bużki

Gość chce mieć dziecko
dokładnie o powodzenia:)

Gość katarzynkaaaaa
nie ma sprawy,życzę powodzenia,ja też staram się o bejbika więc doskonale rozumiem to,że chciałabyś wiedzieć jak najwięcej,w końcu po to jest to forum,no nie?? bużki

Gość katarzynkaaaaa