Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26.06.06

moja sukienka

Polecane posty

Gość do autorki topiku
śliczna sukienka:-)

Gość kwestia gustuu
nie zalozylam bym ale to nic:)

Sukienka nabiera ostatecznego wyglądu dopiero na osobie. Niektóre, zupełnie przeciętne, wiele zyskują po nałożeniu. Skoro więc autorka topiku twierdzi że to ta jedyna, to najwidoczniej tak jest:) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze, pozdrówka:)

Gość czerwcowa doli
jest przepiękna na slub cywilny , dla świadkowej, czy dla goscia weselnego. ja uwazam ze w tym dniu nalezy wyrózniac się z tłumu i sukieneczka musi byc bardziej obszerna niz prosta. taka wyjątkowa- ta jest prosta , zbyt prosta, ale ładna:)

Gość 987432
doli chcialabym cie zobaczyc w tej obszernej suknience, bomba z bita smietana z cekinami i perlami :/ autorko topiku masz piekna suknie, sama taka bym chciala, napewno bedziesz najpiekniejsza panna mloda

Gość Qoooolka
Fajna suknia, bo podobna do mojej;) tylko, ze ja nie mialam tiulu na dole, sam atlas:) Tez mialam kwiat we wlosach. Suknie z obszernym dolem tzn. na halkach maja ta zalete, ze sa to "prawdziwie" slubne. Te waskie mozna zalozyc przy jakiejkolwiek okazji np. na czyjes wesele, na bal karnawalowy, na wystawna kolacje itd. Ale to moje zdanie:-P pozdrawiam 26.06.06

Gość jakby to
powiedziała moja koleżanka: "wieś tańczy, wies śpiewa" :D udanej zabawiny :-D

Gość Qoooolka
no tak Warszawa i Krakow to oooooogromna wies :-D co za ludzie, rety...

Gość aga491
Hej Dziewczyny, pomocy. Dzisiaj zadzwonilam do salonu Cymbeline-Karolina-Krakow, chcialam sie umowic na przymiarke 6 modeli Cymbeline z kolekcji 2009. No i tu dramat, Pani mi powiedziala ze oni juz nie maja modeli z 2009..no i co ja mam teraz zrobic, przyjezdzam do Polski tylko na dwa dni i przez te dwa dni MUSZE kupic sukienke. Wiecie moze gdzie moglabym dostac modele Cymbeline z 2009? Prosze podeslijcie tez moze kilaka namiarow na fajne salony sukien slubnych w Krakowie, bardzo prosze. Wielkie dzieki za pomoc.

załóż nowy topic żeby znalazły go dziewczyny z krakowa, ja wiem, że mają tam dobre salony w okolicy basztowej - ulica św.filipa etc. i pasaż przy klubie Pod Jaszczurami przy Rynku modele 2009 możesz już kupić w używanych. Możesz przejrzeć allegro z zaznaczoną miejscowością Sprzedającego Kraków

Gość Wariateczka22
3500 PLN +dobrane w salonie cymbeline buty_____-----to mnie powaliło hehehehehehehehe i co jeszcze masz z salony CYMBELINE ?? Żart...oczywiście smieszą mnie takie słówka no ale moze jestm dziwna... Sukienka sie mi wcale nie podoba jak zreszta 95% dziewczyn tutaj:P Ale jeśli tobie to ok..no comments....Natomiast podobaja sie mi te sukienki/które pokazały dziewczyny delikatne idealne na ślub bez A'la Dziwo :D:D