Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poodchudzaniu

jak zadowolić faceta

Polecane posty

Gość poodchudzaniu

chce go zaskoczyć czymś mega przyjemnym. dacie kilka pomysłów?

trzeba ladnie zaczac, kontynuowac i skonczyc... wyslac sms kiedy bedzie zajety, piszac jaka masz na niego ochote (moze to byc wtedy kiedy jest w pracy i bedziesz czekala na jego powrot a moze byc tez wtedy kiedy oglada TV a Ty bedziesz sie w lazience szykowala). Seksowna bielizna... jesli koszula albo bielizna .. jesli to drugie to ponczoszki sa calkiem calkiem ;) Jak juz bedzie moment na ktory czekacie, to mozesz przejac calkowicie inicjatywe (w zaleznosci od upodoban partnera) od samego poczatku az po koniec. Pomocne moze byc zawiazanie mu oczu. A jesli chodzi o \'ten teges\' to kazdy jest inny... jej... jak ja kocham swoja Dziewczyne !!

Przynieść mi piwo do łóżka, kiedy budzę się na kacu... to w zupełności wystarczy...

Gość fiku mmiku
Kirus :-((( ja nie mysle ze to wystarczy spiewalam ;-))) ale on spi dalej... mysle ze sztuka milosna niewspolgra z hipciami

Gość dziewczynkamalinka
np.mozemy przygotować jakas romantyczna kolacje przy swiecach po kolacji ubrac sie w seksowna bielizne najlepiej w ulubionym kolorze partnera nastepnie mozna puscic muzyke do ktorej bedzie mozna sie zabawic i mozna przed partnerem zatanczyc ale nie wolno mu cie dotknac do puki mu na to nie pozwolisz gdy bedziesz tanczyc mozesz go zwiazac np ponczoszkami albo jakas chusta i powoli wtancu sciagac z siebie i patnera ciuszki i go delikatnie piescic i jestem pewna ze partner bedzie zadowolony i pozwoli ci przejac wladze nad nim dziekuje za wypowiedz to byla natalia

Gość scat scat i tylko scat

Hej. Jestem bardzo szaloną i pełną życia dziewczyną. Lubie nowe rzeczy.. Hmm.. mam chłopaka od 5 miesięcy(takk.. już mam za sobą pierwszy raz..) jak wiecie pisze ponieważ potrzebuje rady ;) Bardzo kocham mojego chłopaka i chciała bym zrobić dla niego coś wyjątkowego.. nie jestem za bardzo doświadczona i chce podejść do tego z dystansem. Lecz pragnę zadowolić go.. Wiem, że on na to bardzo czeka i nie chce by czekał jeszcze dłużej. Jak już powiedziałam chce by było to coś wyjątkowego. Chciała bym się dowiedzieć jak w ogóle mam się za niego zabrać w łóżku.. co mam robić i w ogóle. Jestem bardzo śmiała, lecz gdy przychodzi co do czego zaraz się wycofuje bo boje się, że mi nie wyjdzie, a nigdy tego nie robiłam.. Proszę o dobre rady ;)

faceci mysla tylko o lodzie albo o trojkacie z paroma babami:)niczym wiecej tych zboczencow nie zadowolisz:)

Gość Ścibmajter
A próbowałaś przebrac sie za pielęgniarkę?

Gość tak moniczko droga...
Dobrze to ujęłaś...trafiłaś w sedno :)

Gość gość
Ja staram się mieć co jakiś czas nowe pomysły :D Ostatnio kupiłam sobie tutaj pokojrozkoszy.pl seksowną bieliznę i tańczyłam przed moim facetem :)