Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo ja wim

zaproszenie sms.-em?

Polecane posty

Gość a bo ja wim

mam w planie zaproszenie koleżanki ;) na taki miły spacerek i wyznanie jej co czuje, a że jestem w kit nieśmiały postanowiełem wysłaśc jej smsa i moje pytanie: 1.czy ziewczyny nie zniechąći fakt iż taką sprawe załatwiam przez sms 2. jakka powinna być treść tego sms-s aby jej nie zniechęcić ::):):):

smsy sa dobre dla dzieci, jesli myslisz o tym POWAZNIE to w gre wchodzi tylko rozmowa w 4 oczy ;)

Gość konwalijka*
mnie by sie podobało:) to cos jak list przemycony sredniowieczu:) a co napisac? napisz od siebie np a wiesz cos tam jestem blisko i chce cie wyciagnac na spacerek, wiesz bo jak od siebie to takie cos cieszy podowjnie:) znasz ja to wiesz:)

Gość a bo ja wim
16 lat to dziecko czy jeszcze nie?

Gość hikita
Mnie ostatnio kolega ktorego nie widzialam rok na wesele zaprosil przez smsa...eeeeech....domyslcie sie czy sie zgodzilam:/

aaa zle zrozumialem :D jesli chcesz ja tylko zaprosic sms\'em na spacer to jak najbardziej :D

Gość a bo ja wim
znam ją dobrze.... kilka lat w jednej klasie (ona zresztą też taka nie śmiała jest:)) ) cytat: jesli chcesz ja tylko zaprosic sms'em na spacer na spacer i powiedzieć że kocham

Gość konwalijka*
hmm jesli mowicie ze soba, piszecie:) i sms zapraszasz na spacer to ja mowie tak:) a na spacerze mowisz z nia, itp:) i o tym ze kochasz:) natomiats jelsi rok nie bylo kontaktu, bo cos tam a potem nagle mam sms to moze i by mnie to urazilo ale widzisz napisalabym jak uslyesze w czym idziesz przez telefon odpwiem tak, wiesz stawiam na komunikacje miedzy ludzmi, a nie docinanie sobie i robienie tak jak ona, ze nie. a ja mam staly konatkt z nim bo dochodzi do tego myslowy:) zatem ja jestem na tak

pisz śmiało, a jak nie znacie sie, to się przedstaw. tylko nie pisz, że własnie sie nudzisz lub masz luzy i więc moze na spacer. jesli wiesz czym sie interesuje, to poproś o pomoc żeby ci wytłumaczyła. albo napisz, czy ma ochotę na sesje foto, bo podoba ci się jej uśmiech.

Gość konwalijka*
do smok wlasnie:)

Gość a bo ja wiem
narazie treść jest taka: siemka! chciałbym zaprośćić Cie na lody albo jakiś taki spacer bo chciałbym z tobą porozmawieać (chyba wiecz o czym ;) ) i jeżeli chcesz to napisz kiedy Ci pasuje bo mi to wszystko jedno co wywalić a co dodać???

Gość a bo ja wiem
PLISS HELP ME!!!!

Gość więc jak to jest
..myśle, że skoro to koleżanka i ma to być spacer to wyslij smska bez obaw...ma to coś w sobie z tajemnicy. Mój Facet z którym niebawem się chajtam tak własnie zaprosił mnie na pierwszy...spacer (byłam wtedy też od lat jego koleżanką)...fajniutkie to było.

Gość z tymi lodami
to bym sie zastanowil, moze to zrozumiec opacznie ;)

Gość no nooo
jakos tak nieporadnie ci wyszedl ten sms, nawet w smsie widac ze jestes strasznie niepewny :D

Gość więc jak to jest
fakt, te lody to nie dośćc, że staroświecki to jeszcze mogą się kojarzyć

Gość a bo ja wiem
ślicznej sympatycznej dziewczynie, takiej zwyjkłej nie takiej plastikówie(5kg makijażu) lody będą się kojarzyć z czymś co ma różne smaki i sie kupuje i zrobione jest z mleka:D:D:

Gość to moze cos takiego maznij
Witaj *tu-wstaw-imie*, od dluzszego czasu chce z Toba powaznie porozmawiac na pewien, bardzo dla mnie istotny temat i wreszcie zdobylem sie na odwage aby Cie w tym celu zaprosic na spacer. Jesli nie masz nic przeciwko temu to z niecierpliwoscia czekam na smsa z najblizsza, odpowiadajaca Ci data spotkania :)

Gość a bo ja wiem
koleś / kolesiówka jesteś the best!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie odpał!!!!!!!!!!!!! wykombiste na maxa nobla z literatury Tobie !!!!!!!!! i pulicera!!!!!!!!!1

Gość wlasciwie to koles
i powodzenia :D

w prosty sposób pokazałeś swoje niezdecydowanie (tego babki nielubią), może lody albo spacer. zaproponuj jedną rzecz a o lody zapytasz jak się spotkasz.

Gość a bo ja wiem
napisałem tak bo nie wiedziałem kto pisze czasowniki nie wskazywały na to ;D

\"jeżeli chcesz to napisz kiedy Ci pasuje bo mi to wszystko jedno\" hehehe, też dobre

Gość a bo ja wim
no i pogadali, ale przez gg powiedziała że "nic do mnie nie ma" ale spacer to czemu nie tylko dopiero na wakacjach ciągla żyje nedzieją~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!