Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiosnkowa

idzie lato, a ja zakuta w ciuchy od stop do glow...

Polecane posty

Gość pierwiosnkowa

dziewczyny zrzucaja ciuszki, paraduja w topikach i krotkich spodnicach, a ja na taki stroj sobie nie moge pozwolic. Bluzki musz miec dluzsy rekawek, bo mam rozstepy ma ramionach. Na piersiach tez, wiec wiekszy dekolt odpada :( Jak spodnica, to dlugasna, bo na nogach mam popekane zylki :/ I tak cale lato...

Gość ddddd5555555
ile masz lat??? szkoda że tak wyszło

Gość no to ja Ci cos powiem
jak bylam dzieckiem ( 10lat) przechodzilam przez taka sietke. Nie wiem co mnie podkusiło. Zaczepilam rekawem od bluzki i zlecialam na dól. Obrocz rekawa pocharowałam też rękę. Slady byly dośc porządne i niestety zostały...Jest ich 5 i mają kolo 5 cm długości. Wiesz jak to wygląda??Jakbym sie ciela. A nie mam ochoty opowiedać kazdemy w tramwaju czy na ulicy co mi sie stalo (a spojrzenia ludzi byly czasem...). Wiec od paru latjak sie cieplo robi na łape idzie plaster lub bandaż. To jest okropne.Wolałabym miec rozstepy od stóp do glów byle by się tych sladow pozbyc...

Gość pierwiosnkowa
23... tylko sie zastrzelic :P

Gość chhdsk
To pewnie chciałabys zeby lato było zimne

Gość pierwiosnkowa
no niekoniecznie, po prostu szlag mnie trafia, jak jest piekna pogoda, a ja stroje sie jak muzulmanka w czarczaf, czy jak tam sie to zwie:P .