Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamana

czy moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość zlamana

zrobilam to pierwszy raz i milam dni nieplodne a moj facet wyjal go przed wytryskiem!!!! czy moge zajsc w ciaze czy raczej to nie jest mozliwe????wiem ze moze panikuje ale wolalabym wiedziec to od innych (juz doswiadczonych)dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!!!opiszcie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaa aa
a ile masz lat dziewczynko? :O nie obliczysz sobie w 100% dokładnie dni płodnych i niepłodnych... masz tylko taką teorię... jak dla mnie..zanim zaczniesz-pomyśl o konsekwencjach... poczytaj podręcznik do biologii...tam też mądrze piszą... Stosunek przerywany NIE JEST ŻADNĄ METODĄ ANTYKONCEPCJI - to ruletka..alebo się uda,albo wpadniemy... Ale nie życzę Ci,żebyś zaszła...

Gość kiki miki
a co ci przeszkadzało w tym zeby mu gume założyc??? nawet w dni nieplodne nie kocham sie bez gumy! oj ty, ty...

Gość Wioletka
zajście w ciąże jest możliwe.jak chcesz pogadać to napisz do mnie lady_wioletka@tlen.pl

Szczerze mówiąc nie miałam nigdy takiej sytuacji... Ale myślę,że nie ma powodu do obaw w tym wypadku... Fakt,mogliście wcześniej pomyśleć o metodzie antykoncepcji..zanim rozpoczęliście współzycie... Trudno mi cokolwiek powiedzieć,koleżanka kilka lat temu miała taki problem,ale nie była w ciąży.Panikowała gorzej niż Ty,ale poszła od razu do ginekologa,żeby się dowiedzieć jakie jest ryzyko. Lekarz powiedział,że w tym wypadku bardzo znikome. Wyluzuj troszeczkę,i pomyśl już teraz o zabezpieczeniu przed nieplanowaną ciążą...

Gość Gracie Lou
A ktory to byl dzien cyklu? skad wiesz, ze to byly dni nieplodne?

Gość wisioneczka
ale mielismy gumke