Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna...........z daleka

kremowa wydzielina z piersi

Polecane posty

ostatnio ciagle zauwazam kremowa wydzieline z sutkow, czy to normalne, w ciazy napewno nie jestem, ostatnio zazywalam yasmin, wczesniej diane, moze te pigulki maja cos wspolnego z tym? hmm?

Gość **gwiazdeczka**
a może tabletki zawiodły,czasami tak bywa podobno

ale tabletek nie bralam po to by sie przed ciaza zabezpieczyc tylko zeby androstedion zbic :( a ze nie spalam w ostatnim czasi z nikim to nie mialy w czym zawiesc ;)

Gość **gwiazdeczka**
No to rzeczywiście dziwne. Najlepiej idź do lekarza bo to coś nie tak!!

Gość Wioletka
ostatnio o takim przypadku słyszałam od koleżanki to miała torbiele, ale słyszałam też od ginekogloga że nie raz się zdarza po tabletkach.

Gość mysle ze ..
moze masz za duzo progesteronu,bralam tabletki bromergan ale nic nie pomogly i musze znowu udac sie do endykrologa.

Gość pika
dziwczyno lec do lekarza!! i nie chodzi o tabletki z tym pal licho. bo wydzielina z piersi jest jednym z podstawowych objawow guza piesi. i moze to jest po tabletkach, moze a dyzo pogesteronu ale warto spradzic bo moze dziac sie cos niedobrego... idz do lekarza rak piersi to nie zabawa

Gość czyli to moze byc wina pigulek
mam nadzieje ze tak, dzieki :)

Gość no chyba az tak zle to nie
mam 20 lat wiec... ale mnie przestraszylas teraz :/

Gość pika
to moze byc wina pigulek. ale sprawdz to!!!do lekarza!!!!

Gość mysle ze ..
moze tak być, a czy robiłaś przed braniem tabletek badanie krwi, czesto tak jest ze gin nie przepisuje skierowania tylko wypisuje w ciemno tabletki a potem sa takie skutki, ja te mam zamiar isc po tabletki ale bez skierowania na hormony i proby watrobowej chyba nie zdecyduje sie na branie tych srodkow, czesto przeciez sie zdarza ze sa one poprostu niedopasowane, a kazda ingerencja w org jest naprawde dla niego szkodliwa.

Gość pika
ja nie chce cie straszyc. bo to rzeczywiscie moze byc o tabletkach. ale wiem tez ze w mojej rodzinie byl rak piersi nie raz. i byla wydzielina z sutkow.

Gość przed pigulkami
mialam badania hormonalne wszystko wskazywalo na PCO, moze nie wskazywalo ale nadal wskazuje :( no ale z tym do lekarza sie wybiore, dzieki jeszcze raz

Gość a moze..
pika nie strasz dziewczyny, ja tez mam te wydzieline i lecze sie u endykrologa to wina hormonów, u nie niektórych jest poprostu za duzo.

Gość pika
ja wiem.... tylko widzisz sprawdzic nie zaszkodzi. isc do lekarza itd. bo z jednej strony troche stresu ale jest pewnosc. wiele osob nie ma takiej sznnsy bo dowiaduja sie za pozno

Gość alex111
przedwczoraj na ten temat miałam rozmowe ze specjalistami, ta wydzielina może być objawem nowotworu piersi więc jak najszybciej skontaktuj sie z lekarzem

Gość trees
oj dziewczyny ale od razu przedstawiacie czarny scenariusz, jeśli jest wydzielina z piersi to chodzi o laktacje a co powoduje laktacje? podwyższony poziom prolatyny. Przede wszystkim autorka topiku powinna iść do ginekologa i dostać skierowania na badania hormonalne. Pewnie zmiana tabletek spowodowała że prolaktyna podskoczyła i pojawiłsię mlekotok. A wy od razu o guzach i rakach piersi...bez przesady!