Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramadanka

odnowiona nadzerka i ginekolog konowal?

Polecane posty

Gość ramadanka

witam mam problem-wlasnie dowiedzialam sie ze odnowila mi sie nadzerka po wymrazaniu w dodatku stalo sie to juz w marcu, tylko lekarz mnie o tym nie poinformowal!! teraz jak bylam u ginekologa to przepisal mi jakis preparat na S (niestety nie moge odczytac z recepty), niby żracy, ktorym ma mi usunac ta nadzerke czy ktoras z was juz miala cos takiego?czy jest to skuteczne i czy boli? podzielcie sie swoja wiedza!

nadzerka moze powracac. - to niestety jej wlasciwosc z pewnoscia jest to mniej inwazyjny sposob leczenia niz wymrazeanie / wypalanie a czy pomoze??? zawsze to dziadowstwo moze wrocic :(

Gość solicygen czy jakos tak

Gość jolcia21
mam podobny problem, tylko ze wczesniej nadzerka byla rowniez potraktowana solcygenem, teraz po 2 latach niby trzeba zabieg powtorzyc. eh wogole moja sytuacja jest troche dziwna bo jak bylam pierwszy raz u tego ginekologa to mi mowi o jak pieknie inny lekarz pozbyl sie tej nadzerki, a za drugim razem mowi mi cos innego, tzn ze tamten lekarz nie za dobrze to zrobil i sa jakies pozostalosci po niej i on musi to usunac

Gość Wioletka
solcogyn to się nazywa

Gość ramadanka
nie wiecie czy zabieg tym solcyginem boli? w ogole jestem w szoku bo nadzerke usunelam ponad rok temu i z tego co ginekolog mowil to wszystko bylo swietnie wygojone a teraz okazuje sie ze mam odnowiona i to od marca i teraz dopiero sie dowiaduje! dzieki z gory za wszystkie informacje:)

Gość Mooonaaaa
smarowanie solcogynem nic nie boli, trwa chwilkę, nie miałam po nim żadnych przykrych wspomnień, nadżerka wyleczona!

Gość ramadanka
uff-dzieki bo juz sie zastanawialam czy w ogole isc na ten zabieg :)

Gość jogobelka
ja miałam ten preparat dokładnej nazwy ci nie podam bo nie pamietam,nie jest wcale żracy lekarz smaruje ci tym nadzerke ale nic a nic naprawde nie czujesz nie rozumiem czemu pierwszym razem ci tego preparatu nie przepisał nim mozna leczyc nawet srednio duze nadżerki

Gość ramadanka
ja w ogole ginekologow nie rozumiem-to juz jest chyba 4 i tez jest do niczego po tym zabiegu zmienie na jakiegos innego dzieki za informacje pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek:)