Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzystka

ceny tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość rowerzystka

czesc!chcialabym WAS zapytac o skutecznosc i CENY tabletek antykoncepcyjnych i oczywiscie ich nazwy. zalezy mi na szybkiej (odpowiedzi moze byc na emaila)poniewaz spodziewam sie okresu za pare dni a chcialabym wykupic jakies tansze tabletki(ale ktore jednoczesnie sa wporzadku)bardzo prosze napiszcie jak mozecie najpredzej. rowniez sie zrewanzuje i powiem ze ja do tej pory bralam "harmonet" za ok 33zl-nie utylam wogole!,bylam bardziej jednak nerwowa zwlaszcza przy 1szym opakowaniu,ale ogolnie ok.,okres malusienki,bez zadnych dolegliwosci.dodam ze mam 21 lat. pozdrawiam!

powiedz lekarzowi,ze cie na drozsze pigulki nie stac i przepisze Ci inne,ja np stosowalam microgynon 21-9 zl/opakowanie (25zl za 3 blistry w opakowaniu) a kolezanka bierze rigevidon jest jeszcze tanszy ok 7 zl/opakowanie wiem ze jest jeszcze kilka pigułek tanszych...wpisz w google pigułki IIgeneracji i cos napewno znajdziesz

Gość kinga21
no hej ja tez na początku tak mówilam te tansze i zazywałm diane 35 te refundowane ale mi nie słuzyły i zainwesyowałam wiecej jest oki na jednych działaja dobrze dla iinych inaczej pozdro czasem trzeba troche na sobie przetestowac aby stwierdzic które najlepsze u mnie okazały sie dopiero 4 yasmin polecam buziaki

Gość mimiiiiiiiii
dziewczyny a kiedy zauważyłyście,że Wam dane tabletki nie służą. Jestem ciekawa, bo ja jestem dopiero po dwóch tabletkach i tak sobie myślę, czy wszelkie niedogodności mogą przyjść później

Gość susi
novynette - niecałe 24zł :)

Gość Cheers
ja biore rigevidon kosztuje on 7zl

Gość matkakarmiąca
cerazette - 37-39 zł /opak. 28 tabletek

Gość ehca
WINOGRONKA8 to strasznie drogie te novynnete u ciebie ja płace w stolicy 21 zeta za opakowanie :)