Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kradne nicki

czy jestem tu sam ??

Polecane posty

I dlatego właśnie jestes tu sam! :P A tamten nick już mi nie jest potrzebny i możesz się nim cieszyć od rana do wieczora!!! :P I w nocy też. ;)

Tego nie ukradniesz! :P Czarny jest. :D Jak Ci tamten nie był potrzebny, to po kiego czorta mi go gwizdnąłeś? :O

Ale!!!!! :D :D :D Stary numer z kropeczką??? :D Daruj sobie...... Idę stąd, bo specjalnie chcesz mnie zirytować. :)

ale to ty sie irytujesz zreszta nie potrzebnie :) a owszem teraz z ta kropka to sie nie po pisalem ale zaczekaj cos jeszcze wymysle jak chcesz :) i sie nie denerwuj bo od tego dostaje sie zmarszczek :P

Pocieszałam dziewczyny na innych topickach mając pomarańczowe nicki, bo złodziej jeszcze spał. :) Na Twoim topicku pocieszałam wczoraj. Czytałeś? :(

czytalem :( jestem ciekawy jak to dalej sie rozwinie ale powiem kiepska sprawa a ty chyba pocieszalas nie na tym forum bo nie bylo ciebie widac

No to słabo przeczytałeś, bo pierwsza zauważyłam wołanie o pomoc i w dodatku przeleciałam sie po innych topickach zwołać ludzi na pomoc, bo z początku wyglądało, że chce sobie krzywdę zrobić i naprawdę się wystraszyłam.

co do krzywdy to nie wydaje mi sie podejzewam ze byla wsciekla urazona i zdradzona i kotlowalo sie to w niej i sama tak na dobra sprawe nie wiedziala co czuje i co z tym poczac wydaje mi sie ze bedzie dobrze ale jak na wszystko trzeba czasu kiepsko trafila z facetem i to sa konsekwecje

Masz rację. Aha - naucz się zasady nr.1: Nigdy nie tłumacz się z niczego pomarańczkom, bo są to najczęściej nieszczęśliwi ludzie ,życzący wszystkim wszystkiego najgorszego i cieszący się, gdy kogoś zasmucą, żeby nikt nie miał lepiej od nich. Szkoda na nich zdrowia... :D

Kradne nicki - Ty uciekaj z internetu póki czas... Wiesz, jak to wciąga???? Mojego męża już szlag trafia, jak widzi, że ja tu siedzę i klikam, a ja nie potrafię przestać. Jeśli jeszcze potrafisz, to ratuj się, żebyś potem nie miał tak, jak ja. :(

hehehe przychodze tu znudow chodz nie powiem mam takie okresy ze mnie ciagnie ale jak to mowia mnie jeszcze ten problem nie dotyczy :P

hehehe oj tam sie czepiasz gdyby nie ja nie miala bys z kim gadac na mile i przyjemne tematy bo cos ostatnio jest wysyp tych mniej milych tematow

No wiesz, ludziom jest źle to i tematy takie sobie. Na innych portalach jest tak samo.... Nie tylko na kafeterii. Pogadać zawsze jest z kim, tylko nie z każdym ciekawie. :)

Jak już mi tego nicka nie kradniesz to w porządku. ;) Wiesz, jaka byłam wkurzona za kradzież tamtego? :D No normalnie chciałam Ci zrobić krzywdę, ale już mi przeszło. :D

Gość pouczenie
mniemam, a nie domniemywam. domniemywać jest czasownikiem zwrotnym, zatem należy dodać się: domniemywam się.

nic nie chcem tobie mowic ale o twoja zlosc mi chodzilo i zrobilem to z pelna premedytacja :P po za tym kobiety sie tak cudnie zloszcza :D