Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tance_rka

tampony

Polecane posty

Gość tance_rka

Czy którejś z was zrobiły się jakieś komplikacje po stosowaniu tamponów? Moja kumpela ma nadżerkę i gin. jej powieziała,że rozwinęła się też dzięki stosowaniu tamponów... Kochałyście się z mężczyzną mając w sobie tampona??

Gość siqo
Też miałam nadżerkę i też używam tamponów... Lekarz kręci głową, ale ja się nie dam przekonać... Raz po wymrażaniu musiałam przetrwać okres z podpaską i kiepsko to wspominam... Z tamponem sexu nie proponuje...może się zablokować, zresztą to niehigieniczne, lepiej wyjąć przed i po założyć nowy.

Gość elektroniczny kod
paskudna sprawa nadzerka, mi tez od tamponow powstala, od tego czasu staram sie uzywac podpasek...OCzywiscie teraz ciaza wiec nie musze nic uzywac, ale faktem jest ze mialam ten sam problem od tamtponow-uplawy i wlansie nadzerka. PS.kochalam sie i mialam lepszy orgazm:P

Gość prawdziwe komplikacje
zaczna sie gdy bedziesz dalej upychala jeden za drugim, zamiast skorzystac ze sznureczka..

Gość kkkkkkkkllllllll
ja tez mam od tamponow!!nabawilam sie jej na wakacjach .........ale nie wyobrazalam sobie byca nad morzem i nie kapania sie lub opalania:(narazie jej nie usowam bo czytalam juz rozne opinie i lekarze sie roznie wypowiadaja ze nie nalezy usowac przed ciaza bo z tego tez moga byc problemy:(

Gość pati87905
kochac sie z wlozonym tamponem????to jakis zart prawda?:)

Gość mimiiiiiiiiiii
a ja kochałam sięz facetem mając tampon wewnątrz :) Było cudnie :)

Gość nie bardzo rozumiem
jak, można z tamponem wewnątrz, bałabym się,że potem nie wyjmę tampona, przecież może się wepchnąć za głęboko..

Gość mimiiiiiiiiiii
nie ma obawy, można go wyjąć- sama to robiłam,więc wiem :)

Gość powiedzcie czy
jeśli jestem dziwicą i używam tamponów mogę mieć od tego 2. grupę w badaniach cytologicznych? Czytałam że dziwice mają 1

Gość powiedzcie czy
*dziewice oczywiście :)

Gość
Jestem w szoku... Jak można uprawiać sex z tamponem? Równie pomysłowa koleżanka zapytała swojego lekarza to tylko popukał się w głowę... Jakjest tak swietnie to mozna sobie wsadzic korek od wina /sorki to abstrakcja/ albo inny gadżet. Po pierwsze niehigieniczne a po drugie niebezpieczne dla zdrowia.

Gość gagatek0000890
a tak jeszcze na marginesie bez obrazy to Ci wasi faceci to jakies takie cienkiecieniutkie te sprzeciki musza miec skoro jeszcze tamponu w srodku potrzebujecie:)

Gość mimiiiiiiiiiii
a tak a propo,to nikt nie napisał,że penis wszedł cały

Gość gagatek0000890
to tak apropo po co go wkladac?

Gość jogobelka
ja miałam nadżerke ale nie musiałam jej wymrażac ani wypalac,chodziłam tylko na tak zwane opatrunki lekarz smarował mi takim płynem to tak jakby wypalanie chemiczne ale nic a nic nie czujesz i tez zrobiła mi sie od tamponów