Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21st

czy ktoś słucha TrÓjki? - potrzebuję miłośników muzyki

Polecane posty

od kilku ładnych tygodni słyszę w radiowej Trójce piękny kawałek , chyba o tytule \"Weather man\", ale go nie ma na liście przebojów... Może ktoś wie jakiego to wykonawcy, bo na wyszukiwarce nie mogę tego trafić.. :( Dzięki za pomoc!

Myrevin, co Ty pleciesz....A audycje Niedźwiedzia? jedyna porzadna stacja muzyczna swego czasu, nie nadawała chodnikowego chłamu....:-0

Gość Forum Kultura... zaprasza

-->micha 🖐️ Żarcik może niewybredny. Gusta z Niedzweickim tylko co do smooth jazzu mamy podobne. ;) Bez urazy.

Gość ASssssssssssssssaiiiiiiiaaaaaa
jestem wielbicielka TRÓJKI ale znam tylko piosenke "wise man" to to spiewa james blant czy jakos tak

Gość Radio dla snobów
Kiedyś żyłem trójką,ale od kilku lat stała się stacją dla zadowolonych z siebie .Nawet "Zapraszamy do trójki" przenieśli na godziny w których człowiek pracuje,a zawsze włączałem o 16,00 i słuchałem do 19,00. To samo z LP 3-w piątek to już nie to ;pamiętam jak robliśmy ognisko w soboty i słuchało się na nim Listy !

No dobra! Ale mi dalej chodzi o tę piosenkę. Przecież nie będę dzwonił do radia, bo tam się po prostu nie da dodzwonić... :P To nie jest \"Wise man\" - dzięki. A tak nawiasem mówiąc, to każde radio musi iść do przodu, bo czas jest inny, większa konkurencja, no chyba ,że chodzi o program II PR. Tam nie goni się za modą, tak myślę. Pozdrawiam!

wejdz na strone www.polskieradio.com/trojka czy jakos tak i poszukaj wykazow piosenek. Sa tam piosenki tygodnia itd, ja tak pare tytulow znalazlam

dzięki zuuunia! trafiłem! to \"Boo hewerdine \" z utwrem \"Weatherman\", ale póki co nieosiągalny na wyszukiwarce. Ale wielkie dzięki za pomoc!!! Pozdrówka!!!!!

Gość haku
trójka to najlepsze radio na świecie a tych co myślą inaczej mam w ....

Moje kolezanki z mieszkania np zawsze jak ja ustawie sobie TRÓJKE i wyjde na chwile z kuchni to zaraz przestawiaja na zet albo rmf fm , bo uwazaja ze w trojce za duzo mowia:o

Bardzo lubię Trójkę. Wielu fajnych piosenek nie usłyszy się w RMF cz Zetce. Tam leci \"sieczka\".

don\'t you understand, you\'re the weather man - lalala :) Ale nie mogę tego nigdzie znaleźć w necie - przykro mi że nie mogę pomóc. Słucham tylko trójki :)

Tak, to ta piosenka. To \"weatherman\", ale nie ma go nigdzie - tylko w Trójce. Trochę sprowokowalem tu piszących do wyrażania swoich zdań na temat swojego ulubionego radia - słowem - nawet się cieszę... Ja preferuję Trójkę, bo znajduję tam to, co chcę, czyli i muzykę i dobrą obserwację życia, polemikę, głos słuchaczy. To \"żywe\" radio. Ale każdy szuka dla siebie tego, co lubi. Nie odrzucam Zetki czy RMFu, ale z uwagi na ich jawny komercjalizm po prostu mnie czasami męczą. Tych jingli jest po prostu przesyt, to samo z reklamami. Ale z drugiej strony to ich image, a także pozycja i pieniądz. Nikomu tego nie można zabronić... Ech! Pozdrawiam!