Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość istnieją na pewno Napisano Czerwiec 17, 2006 ja będę tylko w takim związku. na Ciebie też przyjdzie kiedyś czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miau Miau Napisano Czerwiec 17, 2006 Ja w takim jestem od 4 lat..istnieja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepewna 2 Napisano Listopad 9, 2007 Gratulacje Miau Miau:) I życzęCi oby było tak zawsze! Ja niestety nie miałam tyle szczęścia...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnesinkka 0 Napisano Listopad 9, 2007 Ja jestem w kochajacym sie zwiazku od 5 lat :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Listopad 9, 2007 i ja tez jestem w takim zwiazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach