Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Dlaczego trudno jest znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość
albo moze lepiej faktycznie se ja wykop... i nie zapomnij strzelic bronka przed snem.

Gość te autorka
no taką, co to mówi tylko w czasie Dziadów.

Zapamiętaj złotą mysl Tomka Beksińskiego , znakomitego dziennikarza i radiowca który w wieku 41 lat popełnił samobójstwo w Wigilię 1999 własnie z powodu swojej samotności \"Prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej.\" T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999 wiecej jego artykułów znajdziesz na stronie www.nosferatu.art.pl polecam bo to naprawde ciekawa lektura

Gość Nieobca Róża
A ja niedawno przeczytalam Samotnika Ionesco...Czytuje tez czasem Wojaczka.... On tak niezwykle pieknie mowil o swoich milosciach...Pisal dla nich wiersze noca.... Wiesz czego ja nie moge pojac....Nie moge pojac istoty mojej samotnosci...Jestem niebrzydka, dobrze wyksztalcona, wrazliwa i mam dobre serce...Chce kiedys pomagac ludziom, ale jak moge im pomagac sama nie bedac szczesliwa.... Tak bardzo chcialabym miec kiedys rodzine i najukochanszego meza, ktorego bede wielbic za jego madrosc.... Przyczyna samotnosci atrakcyjnych kobiet, nie jest wygorowanie wymagan z ich strony....Po prostu takich kobiet faceci tacy normalni, fajni..sie boja... Interesuja sie nimi tylko narcystyczne osobowosci, ktore wykorzystuja ich w celu uzupelnienia wlasnych brakow...I niszcza i upodlaja....w nieskonczonosc.... Ja juz ktorys raz z kolei tak mam, nie jest to wina takze mojego dominujacego charakteru, bo potrafie byc ulegla, chce pojsc zawsze na kompromis.... Umiem zrobic wszystko w domu...Ale oni i tak zdradzaja mnie z innymi.....Zeby pokazac mi, ze sa LEPSI, bo oni maja wziecie, a ja siedze z nosem w ksiazkach... "Ilez to jeszcze stronic nie zmazanych krwia glodna! Lecz ten, co stal sie, mnie jedzac, Wiersz rankiem napisany, nakarmiony noca, Czy moze nie byc kobieta?" Kocham Wojaczka i Baksinskiego....ale ja chce tylko zyc,zyc

ooo następny z pechem dlaczego wszyscy faceci mają pecha? może dlatego ,że sami w ten sposób siebie postrzegacie? hmm... ciekawe

Gość Nieobca Róża
Amant Wszech Czasow A moglbys byc z kobieta , ktora: Nie ma zadnych nalogow Potrafi gotowac, sprzatac i dbac o mieszkanie Potrafi gospodarowac pieniedzmi Nie jest uzalezniona od rodzicow Jest atrakcyjna fizycznie Jest ambitna, studiuje dwa kierunki, zamierza takze pojsc na studia doktoranckie Ma wlasne mieszkanie Nie jest materialistka i nie jest wazny dla niej wyglad faceta Ma dobre serce Lubi ludzi i chce im pomagac Wierzy w czlowieka Ma pasje Kocha przyrode i zwierzeta Wierzy w Boga Jest tolerancyjna Ale ma takze mnostwo wad...:( No bo chyba cos musi byc nie tak, ze nie mam jeszcze walsnej rodziny:(

Gość Nieobca Róża
hihiihihh No ja rocznik 82 ryby....Oczy zielone...wlosy ciemno kasztanowe...170/49 Ach jaka szkoda! ;) Ale byc moze jestem Różą nieobcą Twojej planecie???

Gość narka
A ja dziewczyny podrywam na kiszoną kapuste. Świetny sposób.

Różo ----> ja mogłabym przygarnąć wszystkie róże nawet te więdnące ale problem w tym, że sama usycham ... i co na śmieci ??? wody nam potrzeba, ot co

Gość Nieobca Róża
Empty.... Moze kiedys spotkamy czlowieka o dobrym sercu, a tak na marginesie mam slabosc do artystow;) Chyba powinnam czesciej chodzic do teatru:)Ale tak serio, to chcialabym byc po prostu z dobrym facetem... Czy sa tu gdzies tacy? Czy moze dobroc nie obowiazuje plci meskiej???

jak czytam różne posty to dochodzę do wniosku, że jest ich zatrzęsienie szkoda,że tylko na necie ale może się mylę oby

Amant---> i co z tego? skoro masz \"pecha bo wcale nie byłeś z panienką\" :)

Wiesz bo żeby znaleść dziewczyne trzeba wyjść z domu a nie tylko na kafeteri siedzieć i zadawać 1000 razy te durne pytanie. Pozdrawiam .

Gość dawidhaha
to proste wystarczy ze popiszesz z nią na gg zaprosisz ja do kina gg i juz gotowe benidzie

Gość gość
autor od 8 lat ma 22 lata? hmmmm

Gość gość
Autor ma teraz 33 krzyżyki. Pewnie nie mogąc znaleźć laski zajął sie karierą. Został jakimś korpo-japiszonem lub programistą 15k. Nie dawno spotkał Karynę dla której nagle stał się przystojny i interesujący. Krótko po tym okazało się że kupił dziurawe gumki i musieli wziąć ślub. Teraz w nieświadomości utrzymuje dziecko jakiegoś sebixa.

Gość gość
MGTOW...