Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffifa

Zapalenie pęcherza?

Polecane posty

Gość ffffifa

Witam ! Po raz drugi meczy mnie zapalenie pecherza - tak mi sie zdaje, co chwile chodze sikac i sprawia mi to dziwne uczucie jakby ból, dodam jeszcze, ze w tym momencie czesto chce mi ise sikac a jak juz sikam to kilka kropelek ;/ Czy jest jakis domowy sposob zeby to wyleczyc ?

Gość koobi
Domowe nic nie dają. Idź do lekarza, dostaniesz Keflex, furagine i urosept. Lecz, zanim się nie rozwinie, bo bolesa to przypad lość :-0

Gość jak na moje to
wykap sie w b.goracej wodzie połż sie do łozka wygrzej sie!mozesz nalac sobie goracej wode do butelki i polozyc na wysokosci pecherza,napewno przejdzie po co zaraz do lekarza:opsss

Gość koobi
Nie wolno nagrzewać chorego pęcherza. Poza tym zaniedbane zapalenie bedzie nawracało.

Gość jak na moje to
skoro jetses lekarzem i taka jest Twoja diagnoza ja kiedys mialam zapalenie od kapieli w zimnej wodzie i po takim czyms mi przeszlo jak reką odjoł,było to jakies 3lata temu nie powróciło co ty na to lekarzu:P

Gość z porada
wejdz na forum zapalenie pęcherza i cewki moczowej tam są świetni specjaliści w tym i coś Ci doradzą.

Gość o ranyyy
Ty tak z kazdym 'gownem'latasz do lekarza???:DWspólczuje:Pja chyba nie miałbym na to czasu:P:P:P

Gość ffffifa
Nie jestem lekarzem tylko pisze co sie dzieje :/ a tego forum nie moge znalesc mozesz podac linka ?

Gość ffffifa
Nie latam do lekarza chce sie pozbyc tego sikania co minute !

Gość joj
Jesli to bakteryjne zapalenie pęcherza, to wysikaj sie do sloiczka, po czym wez dwie a nawet trzy furaginy. Sloiczek zanies na posiew. Furagine bierza trzy razy dziennie po dwie tabletki. Jak juz Ci przejdzie nie przestawaj brac furaginy. Bierz ja conajmniej tydzien. Jesli w moczu juz wydzie bakterie idz do lekarza urologa lub ginekologa po antybiotyk. Wez go, ale pamietaj ze zapalenie pecherza to nie jest byla jaka choroba. Aby zapobiec nawrotom mnie pomogla herbatka Vitax malina z zurawina.. Pija ja od roku codziennie po dwie trzy szklanki i zapomnialam o zapaleniu pecherza. Ale wazne by pic ja regularnie. Zakwasza ona mocz w porganizmie co nie jest korzystne dla bakterii. Ja dawniej mialam nawrity raz dwa razy w miesiacu . O dziwo pomogla herbata. Zycze zdrowka

Gość koobi
Dziewczyna pyta, więc odpowiadam--masz z tym jakiś problem ? Choruję od lat na pęcherz, nie trzeba być lekarzem, by wiedzieć to, o czym piszę.Czy zrobi tak, czy inaczej-jej sprawa. Idę do lekarza, kiedy wiem,że to konieczne--jeśli Ty nie szanujesz zdrowia--Twoja sprawa.

Gość potwiedzam
herbatka żurawinowa jest super, ja też bardzo chorowałam a teraz od roku nic,ja biorę jeszcze codziennie urinal.A choroby pęcherza nie radze lekceważyć.Bylo u mnie już tak ż e co miesiąc cierpiałam

Koobi --> popieram, masz rację, pęcherza nie wolno lekceważyć.