Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalala

Zdrada czy nie?

Polecane posty

To trwa już 2 miesiące. Codzienne rozmowy na gadu, sporadyczne wyjścia ze znajomymi, jakieś kino. Rozumiemy się bardzo dobrze, nadajemy na tych samych falach. Jest miło i przyjemnie, nie ma w tym seksu ani innych intymnych kontaktów. Tylko jest problem..on ma dzieczynę. Gdzie w tym wszystkim jej miejsce? Nie wiem. Dla mnie to zakrawa na zdradę. Gdybym była na jej miejscu bankowo bym się wnerwiła na to, co robi. Tymczasem jestem po drugiej stronie i wiem,że to nie jest najlepsza droga cały czas w tym siedzę.Zastanawiałam się czy z nim o tym jakoś nie podagać,bo tak być nie może,jakoś nie mogę się zabrać z to..Co zrobić?

Gość jezeli jego dziewczyna o tym
wie to to raczej zdradą nie jest, prawda .... ?

Gość no to teraz ja...
"Gdzie w tym wszystkim jej miejsce? " JEJ?? Przy nim. Pytanie raczej: gdzie w tym wszystkim Twoje miejsce :O Spotykasz sie z facetem, wiesz, że ma dziewczynę i już rozpatrujesz czy to jest zdrada czy nie?? Nie powinnaś wogóle myśleć ze Ty i on moglibyście posunąć swoją znajomość dalej wiedząc, że on kogoś ma. A jeżeli mimo to chcesz więcej, to jesteś zwykłą szmatą :O

Gość do dupka powyzej
no pewnie zaraz szmata tylko powiedz jaka szmata mialaby taki dylemat,to ze zastanawia sie o tym co moglaby poczuc jego dziewczyna tylko dobrze o niej swiadczy szmatlawcem w tej sytuacji jest on bo on nie ma takich watpliwosci

Gość moze tej dziewczyny sie
zapytacie ??? prosze jacy wszyscy tu oswieceni i wiedza co tamta jego dziołszka wie, mysli i czuje :O

Gość no to teraz ja...
każda kobieta (czy facet ) która się świadomie wiąże z zajętym facetem jest dla mnie szmatą. Koniec kropka. Co oczywiście w niczym nie umniejsza winy tego chłopaka!

nie spotykam się to raz, po drugie o tym, że on ma dziewczynę dowiedziałam się powiedzmy wczoraj, po trzecie chyba nazywanie mnie szmatą nie jest najlepszym określeniem w tej sytuacji:> dziekuje za uwagę

aha, no i ja nie wiem czy jego dziewczyna wie o tym, planuję się go spytać i to dziś.Chyba koniec topiku

aha, no i ja nie wiem czy jego dziewczyna wie o tym, planuję się go spytać i to dziś.Chyba koniec topiku

Gość no to teraz ja...
ja nie napisałam że jesteś szmatą, ja napisałam że byłabyś nią w sytuacji gdybyś wiedząc że on ma dziewczynę chciała posunąć się dalej.... Czy chcesz...? Sama sobie odpowiedz.

za dużo razy ostatni post się kliknał.. jesli chcialabym z ta osoba cos zrobic to jedynie kiedy mialabym jasnosc,ze sytuacja z tamta osoba jest definitywnie zakonczona, a ze nie jest nic nie robie. daleko mi do podejscia szmaty. w tej sytuacji on jest raczej dupkiem, a ja glupia,ze sie nim interesuje, skoro on jej tak robi to jaka jest gwarancja,ze nie bedzie tak robic w przyszlosci, np. mi lub komukolwiek? ale serce nie sluga:>