Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okienko

moje dziecko i jego matka

Polecane posty

Gość okienko

mam dziecko z pierwszego małżeństwa.Mój partner niedawno powiedział o tym swojej matce..wpadła we wsciekłosc..kazała mu sie przestac ze mną spotykac,zagroziła ze wyrzuci go z domu i ze nie moze liczyc na jej pomoc..po paru dniach stwerdziła ze moze to zaakceptować jednak nie chce widziec moejgo dziecka na oczy i ze nie mozemy mieć wiecej dzieci.. jak sobie z tym radzic? on opowiada chce byc ze mną ale faktycznie powtarza za matką -zadnych dzieci. zastanawiam sie czy czasem nie zakonczyc zwiazku z nim...

Gość no a jak on do tego podchodzi
?? ma zamiar byc z toba i swoja matką w tym związku ? ale bez twojego dziecka jak rozumiem ? on robi cokolwiek bez pozwolenia mamusi ?

Gość Mooonaaaa
zakończ to! to palant jeśli słucha mamusi! w mojej rodzinie była taka sama sytuacja dziewczyna brata z dzieckiem została zaakceptowana w 100 % chłopczyk został uznany i otrzymał nazwisko brata.....ona odeszła po sześciu latach do innego ale to już inna historia....

Gość tomilii
zastanów się dobrze bo jeżeli on jest pod takim silnym wpływem mamusi to nie wróży dodrze waszemu związkowi na przyszłość jakieś straszne babsko z tej kobiety

Gość okienko
on jest czesciowo na jej utrzymaniu..nie ma pracy i dlatego..szuka cały czas..jest od niej po czesci zależny.. on chce ze mną byc i pwoeidział ze sobie juz zycia beze mnie nie wyobraza ..ale jezeli chodzi o dzieci..jest tego zdania co jego matka..po za tym tweirdzi ze kocha moją córkę a jak urodzi sie jego dziecko zmieni do niej stosunek..chyba przestanie ją kochać..chyba to ma na myśli..nie wiem.. jakoś tak dziwnie go odbieram.. mieszkamy ze sobą od jakiegoś czasu..z moją córką swietnie sie dogadują.. ma plany zeby wyjechac z polski na tsałe..a ja nie wiem czy tego chcę..przeciez córka ma tu ojca..a nie chce jej od niego odcinać..

Gość okienko
wpływ mamusi..tego najbardziej się boję...przez to rozpadło sie moje małżeństwo.. a teraz taki sam problem.. on od pocxzątku bał sie powiedzieć ze mam dziecko swoim rodzicom.. jego rodzeństwo nas zaakceptowało od razu..ojciec tylko pokiwał głową i powiedział ze on jest głupi ..a matka wsiadła na niego strasznie.. twierdfzi ze do mnie nic nie ma ..ale nie chce widzeć obcego dziecka. .. a moze bym sobie dała radę zupełnie sama??...takie myśli zaczynają mi chodzić po głowie...

Gość okienko
własnie poqwiedział ze chce przerwy-powiedziałąm mu ze sie na to nie zgadzam.. przyznał mi racje ze gada głupoty..i ze tak kocha mnie i nie widzi innego zycia niz ze mną..

Gość gość
7X4raUlzJoqV39GOsl8Bq2H4