Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Clairre

Sex przez internet

Polecane posty

Gość Miss Clairre

Poznałam fajnego faceta przez internet. Ja mam męża, on żonę i mamy też ten sam problem: nasi partnerzy nas zaniedbują. Nasze maile są coraz gorętsze, wymieniliśmy się zdjęciami i planujemy spotkanie w realu tylko dla seksu. Czy ktoś przeżył coś podobnego? jeśli tak to jak było?

Gość wspólczuje Ci
ratuj malzenstwo a nie baw sie w kurestwo

Gość FamilyFrost
potem okazało sie, że listy przepisywał z Kafeterii, zdjęcie było z agencji modeli, zabrał mi portfel i komórkę i uciekł.

Gość Miss Clairre
Probowalam ratowac to malzenstwo, on nawet nie chce rozmawiac bo jego zdaniem nie ma problemu .... nie wykazuje zadnej inicjatywy, ostatni raz kochalismy sie 2msc temu......... wiec dlaczego uwazacie ze znalezienie kochanka to kurestwo?

To Twój tyłek, więc Ty nim zarządzisz... Obyś tylko potem nie płakała... Wejdź na \'uczuciowy\' i poczytaj sobie...

Gość ja też tak miałam
I...... Stało się. Spotkaliśmy sie w realu, był sex (całkiem niezły), ale on po spotkaniu powiedział, że nie ma czasu na spotkania. między wierszami wyczytałam, że nie przypadłammu do gustu. On woli 20-sto latkę typu barbi , a ja jestem zwykłą 30 -sto parolatką - on 45letnim, grubym facetem.

Gość no to mialas
pecha ze trafilas na grubasa. nie wiem po co mu wogole dawals dupy. rozumiem ze faceci w srednim wieku sa super w lozku no ale taki facet musi sie tez podobac i nie byc zaniedbany a nadwaga to niestety zaniedbywanie swojego zdrowia.

Gość Tomcio 32
Moja żona mnie zdradza wiem o tym na 10000% ale cóz nic nie powiem bo rozleci mi się małżeństwo

Tomcio - to chodź z nią wszędzie, nie zostawiaj samej ani na chwilę, przytulaj się, całuj itp. Nie daj odpocząć. Przestanie!!! :)

Gość jak patrze na moje małrzeństwo
to powoli myślę nad skokiem w bok..zaczynamy sie sobą męczyć,nie mam siły wysłuchiwać wiecznych pretensji..po prostu o wszystko..wystarczy byle pretekst ..i już-mam dość

Gość mam podobnie.................
mi tez juz braknie sił

Gość i u mnie
jest podobnie. Mąż mnie olewa.... :( Kolega w pracy docenia......... ;)