Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lets dance

jak pozbyć sie balejażu?

Polecane posty

Gość lets dance

Witam, mam pytanie, jak najlepiej pozbyć sie balejażu i powrócić do ciemnego blądu? Teraz mam pasemka ciemny bląd, rude i jasny bląd. Boje sie ze jak zafarbuje je po prostu na ciemny bląd to pasma i tak będą sie różnić odcieniami, poza tym ktoś mnie nastraszył że rozjaśniane włosy po zafarbowaniu ciemnym blądem mogą sie zrobić zielone...! Pomocy

Gość ortografia się kłania
BLOND/ po prostu..............

Gość lets dance
nie chce za nic w świecie jasnego blondu, bo zle w nim wyglądam, chce ciemny bląd- taki prawie jasny brąz.

Gość XYZ...
Zafarbuj na probe 1 pasmo i zobaczysz

hej..nie jest tak zle...jesli twoje wlosy byly rozjasniane rozjasniaczem to beda te pasemka po nalozeniu tego blondu co chcesz troszke jasniejsze i jedynie przy myciu wlosow beda sie troszke szybciej splukiwaly..ale nie bedzie to zle wygladalo a od czasu do czasu mozesz sobie w saszetce kupic \"szampon koloryzujacy\" i go nalozyc i w ten sposob uzupelnisz sopbie pigment w tych wlosach ktore byly jasniejsze.za pierwszym razem i tak nie uzyskasz tego pelnego efektu bo sie nie da chyba ze bedzie to ton fasrby ktora jest duzo ciemniejsza od tych pasemek.........powodzenia ,,a jesli cos to klikaj..appa

Gość monikaino
Ja mam podobny problem. Zrobiłam sobie blond pasemka na brązowych włosach. Ale nie podobaja mi sie i chce sie ich pozbyć. Moge w tym wypadku użyć brązowej farby?? Jak sądzicie co z tego wyjdzie?? :(