Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana78

pomóżcie w podjęciu ważnej decyzji!!!!!!!!!!!!!!!!ważne!!!!!!!!

Polecane posty

Gość załamana78

Facet z którym jestem od 4 lat po przekroczeniu większej dawki alkoholu zaczął mi wygrażac,że tak mi w ryj zapier__oli,że będę zbierac kły z ziemi,wyzwał mnie od dziwek itd!a dzien temu mówił,że mnie kocha,przecież to sie kupy nie trzymie!Mówił,że ma mnie w dupie,że woli sobie na dziwki jezdzic!DORADZCIE CZY WARTO WOGÓLE PAKOWAC SIE W ZWIAZEK Z TAKIM>>>?????????????????????????jak teraz mi wygraża to co może byc np.po ślubie??!!!!!!!!! POMÓŻCIE PROSZĘ BO MUSZĘ PODJĄC WAŻNA ŻYCIOWĄ DECYZJE DZIŚ1!!

Gość No ja mam zawsze racje
Nie, skoro nie umie się opanowac, to z nim zerwij.

Gość jjjkkk
NIE WARTO !!! I nie czekaj , az spełni co obiecał

Gość very
decyzja jest prosta i oczywista : wiej dziewczyno jak najdalej od takiego!

Wyszło szydło z worka! Lepiej go zostaw bo będziesz mieć takie jazdy przez całe życie! Powodzenia!

Zaczyna sie od takich wyzwizk ale kiedyś może sie kończyć na czymś dużo gorszym, gość ma widocznie jakiś problem z którym sobie nie radzi a najgorsze jest że wyżywa sie na tobie ja bym chyba nie ryzykował i zakończył ten związek. Pozdrawiam

Gość Nieobca Róża
To molestowanie psychiczne....Mnie moj eks powiedzial, jeszcze gorsze rzeczy, a byl trzezwy...Szkoda slow... Ktos kto kocha i mysli, nie mowi takich rzeczy

Gość uciekaj
jak najszybciej i jak najdalej dla takich facetów zadnej litości

zostaw go, to furiat! ja przez dwa lala bylam w zwiazku w ktorym co weekend dochodzilo do rekoczynów...ja posiniaczona on podrapany...to jest straszne gdy druga ukochana osoba powoduje ze musisz sie bronic, koszmar.Najgorsze ze minal rok od rozstania a ten czlowiek przesladuje mnie i grozi.Zostaw go to nie facet to damski bokser, nie fajniebyloby gdybs przekonala sie na wlasnej skorze,prawda jest taka ze po wodce z ludzi wychodzi ichzachowanie lezace u podstaw ich osobowosci...

Gość zalamana78
DZIĘKUJE WAM KOCHANI ZATE RADY!!!JESTEŚCIE KOCHANI,ŻE MI POMOGLIŚCIE!!!!Mam nadzije,że ja bedę takze mogła Wam sie kiedys odwdzieczyc i pomóc w jakims problemie!!!!MOŻNA NA WAS LICZYC!aż sie boje tej rozmowy z nim!

Gość Nie rozumiem ...........
i na pewno nie zrozumiem, jak facet do swojej dziewczyny moze mowic takim językiem. Wniosek nasuwa się jeden, widocznie tak do siebie mówicie i to jest dla was chleb powszedni GRATULUJĘ

Gość ehhhh szkoda słów
jeżeli juz zadajesz takie pytanie, to znaczy,ze zaczynasz się wahać, a to z kolei znaczy,że prędzej czy później podejmiesz SAMA tą ważną decyzje. Nie ma sensu mówić tu czy warto,czy nie, bo sama to wiesz najlepiej i mimo,że często kierujesz się sercem, czasem lepiej posłuchać rozumu!Pozdrawiam i życze powodzenia, bo wiem jak trudno odejść od kogoś, kogo kochamy, mimo,ze nas rani.....

Gość zalamana78
Po przeczytaniu tych wszystkich odpowiedzi przemyslałam to wszystko i nie uwierzycie mi ale z nim zerwałam!po 4 latach bycia razem!!!nie mógł przyjąc tego do wiadomosci,że go tak zaskoczyłam taka decyzją!wolałam nie ryzykowac by się nie skończyło to gorzej!przychodzi z kwiatami,przeprasza,ale ja jestem ugieta,koniec z poniżaniem i zastraszaniem!Dzieki WAM jeszcze raz za rady!!!posłuchałam WAS!!!!!

Dobrze zrobiłaś. I nie wiem, czemu nikt nie doczytał albo nie zwrócił na to uwagi, że on woli na dziwki jeździć! Jeszcze by Ci kiedy co przywlókł do domu. :P

Gość zdesperowana m
ABSOLUTNIE SIE W TO NIE PAKUJ! NIE CZEKAJ AZ KOLEJNY RAZ CI BEDZIE GROZIL A JUZ NAPEWNO NIE NA TO KIEDY SPELNI TO CO MOWIL...NIE WARTO..NIE NA TYM POLEGA ZWIAZEK I MILOSC

Gość agata--------
dobrze ze z nim zerwalas, jakby mi tak chlopak powiedzial niewazne czy na trzezwo czy po pijaku odrazu byl by to koniec, nie wolno pozwalac sie ponizac ani pomiatac soba, gdybys z nim zostala za jakis czas moglby swoje grozby wprowadzic w czyn:> palant zasluzyl na kare

Gość kod elektroniczny
moglas powiedziec to jego rodzicom, ja po pierwszym takim wybuchu poskarzylam sie jego rodzicom i tak na niego naskoczyli ze do dzis jest mu wstyd. No i mam nadzieje ze juz sie to nie powtorzy...

Wiadomo, ze po alkoholu robi sie rozne glupie zeczy i pewnie niejedna z nas tez do dzis wstydzi sie jakichs tam pijackich akcji, ale jesli facet po pijaku Ci grozi, ze uderzy, i wyzywa w bardzo chamski sposob, to pakuj manele i go zostaw, bo nie bedzie lepiej tylko gorzej. Nastepnym razem jak sie uchleje to juz nie bedzie mowil jak cie potarktuje, tylko po prostu uderzy.

Gość klawiaraa
Jeśli raz tak postąpił będzie to robił ,widocznie mu się agresorek po alkoholu załącza.Bądź pewna że jeżeli ktoś upija sie na agresynie to po trzeźewu i wkońcu taki się zrobi i nie ma się co łudzić że się zmieni. Nie czekaj tylko uciekaj z tego związku jak najszybciej.Taki facet nigdy się nie zmieni.