Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Seks to ja uprawiałęm już nie raz.........tylko jeszcze nigdy z drugą osobą...

Polecane posty

A czemu sie zniechęciłes? Moze Twoj profil nie był sformułowany jakoś oryginalnie i nie zamieściłeś w nim swoich oczekiwan?

Gość gość
Ja zaczepialam przez pare miesiecy przypadkowych gosci na gadu-gadu. Chlopaka tak nie pzonalam, ale duzo kolegow owszem:) Chlopaka zatem przez www.randki.o2.pl, ja go znalazlam. Probuj kolego!!!

A nie miałaś takiego poczucia, że na serwisach randkowych to tylko desperaci szukają milosci? Mi się tak wydawalo i dlatego nie probowalem albo wycofywalem sie. Ale ostatnio mysle sobie ze takie czasy sa i nie tylko ja tak robie wiec ...choc musze przyznac ze jak widze na serwisach randkowych jakies osoby znajome ze szkoly to raczej wlasnie tacy desperaci. Poza tym nie chcialbym zeby tam ktos ze znajomych zobaczyl moje zdjecie, wstyd mi jakby..

Gość gość
JA desperatka nie bylam. Milalam po prostu dosc spotykania na swojej drodze nieodpowiednich gosci - dyskoteki, puby, trafialam na jakis debili - pech czy jak, nie wiem. Nie bylam zdesperowana, On tez. Nie jestesmy zadnymi freakami, jestesmy normalna para:) Zycze Ci powodzenia! Boisz sie, ze ktos znajdzie Twoje zdjecie? Wobec tego odwroc role, to Ty badz lowcą kobiet na tych stronkach rankowych, Ty wyszukuj, i nie czekaj, az ktos Ciebie znajdzie.

Wydaje mi sie malo prawdopodobne, zeby zaraz znajomi znalezli Twoje zdjecie. A nawet jesli, to co w zwiazku z tym? I nie tylko desperaci tam siedza, bo znam kilka osob, ktore maja tam profile i są zupełnie normalni