Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak kocham

dziewczyna dała mi kosza....

Polecane posty

Gość i tak kocham

dziewczyna dała mi kosza.... ale ja ją i tak dalej KOCHAM i nie wiem co począć, w innej sie nie zakocham wogule nie czaje czemu sie nie moge odkochać!! ;((

Stary , bo dales po sobie poznac ze Ci na niej zależy.I w dodatku pewnie powiedziałes jej o tym.Absolutnie nie wolno robic takich rzeczy.Masz być stanowczym ,zdecydowaym, zaradnym , twardo stąpającym po ziemi facetem a nie romantyczną cipą.I wtedy \"uderzac\" do kobiet.Rozmawiac ,rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac.O wszystkim tylko nie o swoich uczuciach.Reszta wyjdzie sama spontanicnie.Jesli , nie to znaczy że nie zaiskrzylo miedzy Wami i nic z tego nie będzie.

Gość to jej o tym powiedz
a Ty konar nie masz racji i nie zatruwaj

Nie zatruwam tylko mam rację.Z racji swojego wieku i przebytych doświadczeń wiem co mówię.Choć jesli koles celuje w jakąs 20stkę to może jej wciskać romantyczne historie i bezkresie nieba bu hahahhah.Kobiecie po 25 roku zycia niestety tym nie zaimponuje.

konar, konar z kim Ty sie zadajesz....

Z fajnymi kobietami ,dojrzałymi emocjonalnie i wiedzącymi czego chcą od zycia.

twoja sygnaturka za tym przemawia. Szkoda mi kobiet które traktujesz w myśl tego cytatu. Wyobraź sobie , ze większość z nas kocha normalnych uczuciowych facetów, gdyby ktoś , dziś przysłał mi eske z takim wyznaniem byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie

Autor tego cytatu podchodził do niego z przymrużeniem oka.Kochal kobiety i chcial byc kochany.Niestety za swoje uczucia i milosc dostawal obojętnosc i emocjonalny chłód , podobnie jak ja zresztą.Dlatego przemawia do mnie ta jego pisanina www.nosferatu.art.pl

Gość koralgolinka
konar Ty masz swieta racje! Niestety taka jest prawda...nie ma co sie oszukiwac! tak samo jest w druga strone oczywiscie :-)

Gość ela26
zgadzam sie z konarem. nie wolno zbyt wczesnie pokazywac uczuc. to swieta racja. bo wtedy nagle wszystko znika. wyznania ostudzaja namietnosci

Gość ela26
i tak kocham - bardzo dobrze cie rozumiem co czujesz. i chyba najlepsza rada jest odkochac sie. a to przyjdzie z czasem. trudno bedziesz musial to przecierpiec. mam taka sama sytacje

Gość zeby...
...chociaz byl z wykliny:(

Gość Panowie
jesli tak bedziecie generalizować to niewielkie macie szanse na udane związki. Kobiety są rózne a wiek nie ma tutaj zadnego znaczenia. Niestety, niektóre kobiety zaznaczam ,ze te wartościowe nie lubia byc traktowane jak szmaty. Panie które maja wysokie poczucie własnej wartości i potrafia byc partnerkami potrzebują uczuć i własciwego ich wyrażania , zimni i wyrachowani faceci odpadaja w przedbiegach

Gość żeby byc pewnym ze zrobiles wi
walcz

Gość Posel
Siemanko. Szczerze mowiac mam to samo i wiesz co? Siedze w domu spotykam sie z kumplami i sluchal grammatika, bo oni o tym rapuja. Wlacz sobie grammatkika i sie najeb. Nie mowie tego z doswiadczenia - mam 15 lat, ale ostatnio dziewczyna mi tez dala kosza. I co? I jestem smutny ale jakos idzie.

Gość siniar
ja właśnie mówilem dziewczynie że mi na niej zalezy itd... a ona mówi mi. cytuje moge sie z tobą spotykac pisac ale nic więcej. definytywnie dala mi kosza. mam 15 lat. i co ja mam dalej robić zeby jednak chciała zemną być??????????????????

Gość trzeba iść o przodu
tez mam 15 lat i mi też dziewczyna dała kosza. super się nam gadało, dużo spędzaliśmy se sobą czasu i w ogóle ale jak jej powiedziałem co czuje to powiedziała że traktuje mnie jak bardzo dobrego kumpla i nic więcej. a ja od tamtej pory jakoś nie mogę nawet do niej napisać bo nie wiem jak zacząć rozmowę a wcześniej było to takie proste ;( a najgorsze jest to że ja ją nadal kocham. co zrobić?? czy walczyć o nią czy odkochać się ??

Gość daminos
Witam,dwa ni temu kobieta mnie rzucila...co mam robic bylismy ze soba ponad dwa lata....ona pracuje i mowi ze nie ma dla mnie czasu. ze nasz zwiazek nie ma sensu. przez te dwa lata bycia ze soba czesto nie nie bylo wyjezdzalem za granice do pracy... powiedziala mi ze sie odemnie odzwyczaila. co mam robic? pomocy

Gość gość
Taa mam podobnie ale ona ma chłopaka ale bylem prawie pewien że się zgodzi mieszka jakieś 60 km ale dostęp to nie problem a jej chłopak ma jakieś 500 km nw co robić już