Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czego tu sie cieszyc

nienawidze lata

Polecane posty

Gość z czego tu sie cieszyc

znowu sie zaczyna gorąco upał..... a ja bede chodzic w bluzkach bez dekoltu i dzinsach a powody: 25 kilo nadwagi strasznie zarośniete nogi ktore zaraz po ogoleniu nawet wygladaja strasznie.... i z czego tu sie cieszyc

Gość wierze Ci
ze sie wstydzisz, ja mam niewielką oponke na brzuchu-5 kg nadwagi, a i tak nie lubie zbyt przylegających bluzek.Bo nie ma nic bardziej obrzydliwego, niz roznegliżowany tłuścioch...bllleee...ale za to nogi mam ogolone:D:D:D

Gość Najgorsze ze jest goraco
a , ja mam cisnienie 170/110 .

Gość bardzo mi przykro
ze masz taki problem i nie mozesz w pelni cieszyc sie latem ale sadze ze nawet to ze masz nadwage nie oznacza aby ukrywac sie pod grubymi dzinsami, letnie spodnie szersze ale przewiewne a co do dekoldu to ja tez nosze bluzki bez bo wydaje mi sie ze mam za male cycki, wiec nie zalamuj sie tylko glowa do gury i zacznij cieszyc sie zyciem. pozdrawiam.

Gość bardzo mi przykro
ze masz taki problem i nie mozesz w pelni cieszyc sie latem ale sadze ze nawet to ze masz nadwage nie oznacza aby ukrywac sie pod grubymi dzinsami, letnie spodnie szersze ale przewiewne a co do dekoldu to ja tez nosze bluzki bez bo wydaje mi sie ze mam za male cycki, wiec nie zalamuj sie tylko glowa do gury i zacznij cieszyc sie zyciem. pozdrawiam.

Gość bardzo mi przykro

Gość adra
znam ten bol dzinsy w lecie upal 30 stopni bluzka straszne....ostatnio sie przelamalam i ubralam kiecke i to powyzej kolan bardzo niechcetnie szlam ale jakrze szybko zeby nikt nie zauwazyl tego tluszczu....jakos przeszlam pol miasta...i naprawde lepiej bedzie jak pokazesz troche nozek niz jak cie zobacza cala czerwona i spocona no i smierdszaca !! brzucha lepiej nie wystawiaj co do dekoltu to ci nie pomoge bo nie wiem jak dokladnie wygladasz...wejdz takrze na moją dyskusje..tez na temat zaduzego cialka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3278437&start=0 moze pogadamy na gg 9154427 czekam na odpowiedz pozdrawiam ;]

Gość bez przesadyyy
są luźniejsze bluzki i długie,przewiewne spódnice

Gość ewa 30
ja również nie lubię lata,ponieważ mam paskudną bliznę na ręku,powstała na wsutek wypadku,chyba z kilkanaście lat chodziłam z długim rękawem,strasznie mi było gorąco,często z tego powodupłakałam,wstydziłam sie tej blizny po prostu i nadal się wstydze mąż mnie bardzo wspiera i w tym roku chodziłam już parę razy z krótkim rękawem,ale miałam wrażenie że ludzie mi sie przyglądają i było mi z tym żle,mąż mówi że tak mi się tylko wydajeże ludzie patrzą

Gość egyer
nie no , ludzie , nie katujcie się dzinsami i koszuliskami w taki upał ! Nic innym do waszej nadwagi - sukienki przewiewne zakładac i wio ! A jak się zrobi trochę chlodniej - jakieś 25 stopni - to się weźcie za siebie i za rok bedziecie się cieszyc z lata (choc z takiego lata to chyba trudno się cieszyc , niezależnie od wagi , trochę dokuczliwe to gorąco :/)

Gość Hej Ewa
Ja mam to samo, a nawet gorzej! % blizn na rekach blisko siebie . Wiesz jak to wygląda ? Mam taki kompleks na tym punkcie, że ...Ale tego lata wpadlam na pomysł i na te slady przyklejam plaster. Coś okropnego. mam wrazenie, ze wszyscy ludzie się gapili na te slady. teraz mam spokój.Pozdrawiam.

Gość Mialo być
4 blizny...

Gość a na nadwagę też plastry
mądralo?

Gość Jakbym miała
nadwagę to bym schudła a z bliznami nic nie zrobię.I taka jest różnica.

Gość a ja tyż nie cierpie
bo: -jest gorąco i ledwie da sie wytrzymac -wszyscy lecą na plaże a ja tam nawet za pieniądze ni pojde :o -a po wakacjach mnie pytaja czemu nie jestem opalona :o ehh, życie :P jesień & wiosna są okej ;)