Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieOgarniam

Po jakim czasie...

Polecane posty

Gość NieOgarniam

Można zacząć bezpieczne i spokojne współżycie jeśli: *wzięło się pierwszą pigułkę w 1 dniu okresu *wzięło się pierwszą pigułkę w 5 dniu okresu Mam uczulenie na lateks :/ Od niedawna biorę pigułki...szukałam topiku o takiej tematyce,ale nie mogę znaleźć... Proszę o odpowiedź doświadczone kobiety :):):) Z góry dziękuję

Gość pati87905
pierwsza pigulka w pierwszym dniu okresu zabezpiecza od razu natomiast z tego co pamietam i co mi mowil moj ginelkogog jezeli pierwsza pigulke bierze sie w piatym dniu cyklu najlpeiej odczekac ten pierwszy miesiac i od nastepnego kochac sie juz spokojnie ale odchodi sie juz powoli od tego piatego dnia bo jest to mniej komfortowe lepiej pierwsza pigulke wziac w pierwszym dniu okresu:)

to przede wszystkim zalezy jak organizm toleruje tabletki, czy jej nie zwymiotowalas ani nie mialas biegunki...ale mimo tego pierwsze opakowanie nalezy traktowac ostroznie

Gość NieOgarniam
Nie zwymiotowałam,nie miałam biegunki i czuję się świetnie :)

Gość brylancikowa
jesli wzielas pierwsza w pierwszy dzien to zabezpieczenie masz od pierwszej sprawdzone ;)

Gość Aniaaaaaaa22
Jesli wzielas pigulke w pierwszym dniu okresu to od razu jestes zabezpieczona, jesli w piatym to radze ci poczekac ze wspolzyciem 2 tyg. p.s ja etz jestem uczulona na latex dlatego zaczelam brac;) podr!!!