Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja_w

Nie mam szans u nikogo

Polecane posty

Gość alicja_w

Jestem brzydka i nikt na mnie nie zwraca uwagi, czy nieladne dziewczyny tez maja szanse sie z kims zwiazac?? Ale nie mozna poweidziec ze nie dbam o siebie, kolezanki czesto mi mowia ze fajnie/ładnie wygladam, ale ladnie wygladac i byc ładną to dwie rzeczy ktore niekoniecznie musza sie pokrywac...

alicja- nie mozesz być brzydka bo wszystkie Alicje są piękne (nie mam tak na imię :) ). Może masz wysokie wymagania? Moim zdaniem troszkę brzydsze nawet łatwqiej często znajdują faceta. Musisz przede wszystkim czuć się piekna..

Gość figofagofigo
Powiem Tobie Kwiatuszku w ten sposób: jeżeli się sama sobie nie podobasz to znaczy, że masz ze sobą jakiś problem i liczysz na zdanie znajomych . Moim zdaniem nie licz na opinię koleżanek , raczej kobieta nigdy nie powie prawdy kobiecie . Zapytaj o zdanie faceta , facet szybko prawdę Tobie powie. I nie przejmuj się , głowa do góry.

Gość oj bez przesady
wystarczy sie jakos ladnie (delikatnie) umalowac, ubrac fajny ciuszek...zafarbowac wlosy, pojsc na plaze opalic troche cialko i juz!:) na to czy jakis mezczyna zwroci na Ciebie uwage nie ma wplywu jedynie rysy twarzy czy budowa ciala....wystarczy co nieco podkreslic....swoje atuty:)

Gość Nieobca Róża
A co byś powiedziala, gdybys byla bardzo atrakcyjna i miala powodzenie u facetow, ale kazdy facet wczesniej czy pozniej, krytykowal by Twoj wyglad....? Zastanawialas sie nad tym, wiem, ze brzmi to absurdalnie, ale tak wlasnie jest w moim zyciu..W kazdym zwiazku... Ja nigdy nie skrytykowalam niczyjego wygladu, a spotykalam sie z roznymi facetami z brzydkimi tez... W czlowieku najwazniejsze jest dobre serce i oczy, w nich kryje sie wrazliwosc i tajemniczosc..W koncu ktoś to w Tobie dostrzeze...A tak na marginesie, to nie wierze, ze jestes brzydka...Na pewno przesadzasz:)

Gość distilla
ja mam brzydką twarz, ale mam powodzenie :P Mozliwe, ze to nie rzecz wyglądu, ale poprostu jestes nieciekawa, nudna i glupia?

Gość hmm..hmm..
Alicja uroda nie jest najważniejsza. Ważne jest to jak Ty się czujesz. Faceci lubią dziewczyny uśmiechnięte, zabawne, towarzyskie, z poczuciem humoru, otwarte. A więc nie przejmuj się tym jak wyglądasz. Powiedz sobie, że jesteś najpiekniejszą kobieta na świecie. Wychodż do ludzi, baw się dobrze i bądź pewna siebie. I uśmiechaj się :)

Gość mimiiiiiiiiiii
powiem Ci tak - bardzo często spotykam się z tym,że facet ma mniej atrakcyjną dziewczynę bądź odwrotnie. Faceci pomimo tego,że stwarzają pozory nie lubią żadnych wypindrzonych laleczek Barbie, bo tak naprawdę to szukają dziewczyny która w przyszłości mogłaby być ich zoną i matką ich dzieci a nie jakąś modelką

Gość facet dla ciebie
mimiiiiiiiiiii ma rację i słusznie prawi w tym ustępie :)

Wazny jest charakter a nie sam wyglad , preferencje mezczyzn zmieniaja sie razem z ich wiekiem a moze raczej dojrzaloscia i doswiadczeniem , kiedys bardzo patrzylem na urode dopoki nie zakochalem sie w dziewczynie ktora uwazalem za niezbyt ladna ale to inna historia :) .Zapamietaj : Piekna kobieta podoba się oczom, dobra podoba się sercu; jedna jest klejnotem, druga skarbem .Piekna kobieta lecz niezbyt madra nie daje nam nic oprocz mozliwosci podziwiana jej urody , brzydka lecz madra moze do tego stopnia rozkochac w swojej inteligencji ze nie bedziemy potrzebowac niczego wiecej ....

Gość alicja_w
hmm no dzieki za odpowiedz, ale ja nie jestem jeszcze w takim wieku ze mezczyzni (a raczej chlopcy - moi rowiesnicy) mieliby mnie posztrzegac jako material na zone. Jestem jeszcze nastolatka, ale i tak jest mi smutno jak patrze gdy moi roweisnicy łączą sie w pary a wiem ze mnie to raczej nie spotka. Nigdy nawet jak to sie mowi "nie kręcilam" z zadnym chlopakiem, a moje kolezanki rozmawiaja o swoim pierwszym razieja nawet nie bylam sama na spacerze z chlopakiem...taak wiem na kazdego przychodzi pora w roznym czasie, tylko dlaczego na niektorych tak pozno...?

Gość alicja_w
taki nieskladny ten moj post na gorze, ale mysle ze mozna wywnioskowac o co chodzi ;)

Gość alicja_w
no można tylko co to za życie :P ;)

Gość jak to dobrze
ze ja jestem i madra i piekna :)

Gość kkkjjj
Taaa , piękne na prawo , a mądre na lewo ... ;)