Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbis

Zdradza czy nie zdradza. Jak rozpoznać?

Polecane posty

A to mnie Barbis zaskoczyłeś z Twoim wiekiem. Męża z Twoim charakterem bym chciała, ale na takiego nie zasługuję :). A ja mam 32 :).

Potrafię zaskakiwać swoimi poglądami, wiekiem i poglądami wielu ludzi.Tak już jest i z tego powodu trochę mi fajnie. Jednak nie zawsze. Nie pasuję do swojego wieku, a może i do tego świata. Do swojego pokolenia na pewno nie,bo nie akceptuje moich poglądów i nastawienia do życia.

Szkoda tej biednej dziewczyny, będzie przeżywac to co ja. Bo wydaje mi się po objawać, że ten jej facet coś jednak kręci. A niewierny poczytal sobie co ma nie robić, aby nie wpaść i poszedł na piwo :). To ja się teraz coś zapytam, dziewucha, która tak podle zajęla się moim chłopakiem robi mi chyba głuche telefony i zastanawiam się dlaczego? Może sprawdza, czy jeszcze żyję? :) Bo prawdę mówiąc kiepsko ze mną. A może się na mnie wnerwia?

Dsiaj rano, facet \"który może kręci\", wyjechał nagle z domu, czego nigdy nie robił, na pewno nie do pracy. Ona wczoraj poszła na imieniny do rodziny, sama bez niego. Po raz pierwszy w życiu.

Zamierzam uruchomić nowy wątek. Nowy temat. Spotkało mnie w życiu coś niezwykłego, nad czym nie mogę przejść do porządku dziennego. Chcę aby wszyscy wypowiedzieli się na w tej sprawie. Może już dziś, albo jutro pojawi się nowy temat. Mam jego tytuł: \"Historia Niesamowitej Miłości\" To będzie związane też ze sprawą \"jej\" i \"jego\". Tam buraczek może się dowiedzieć więcej. Jednak czy warto? Jeżeli do tego dojdzie, to będe opisywał sytuację stopniowo w odcinkach, bo jest tego za dużo aby zrobić to naraz. Ale może i dobrze. Może tak będzie lepiej.