Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jekaterinka Napisano Czerwiec 17, 2006 No coś Ty. Po prostu daj jej linka na to forum. :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 to nawet dowcipna odpowiedz ale pytam serio. wy dziewczyny pylabyscie sie? dziwowałybyście się? żądałybyscie wyjsnien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Big-Mac Napisano Czerwiec 17, 2006 Jesteś chory psychicznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 nie ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 nie ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suis Napisano Czerwiec 17, 2006 ja bym pewnie zapytala tak z ciekawosci. odpowiedzi przeciez moze byc wiele. a w zwiazku rozmawia sie o masie spraw. jezeli cie zapyta to jej odpowiesz jak bylo i bedzie po sprawie.na pewno juz nie wroci do tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolokokuko Napisano Czerwiec 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość więc... Napisano Czerwiec 17, 2006 powiedz jej, że nigdy wcześniej nie spotkałeś takiej fajnej dziewczyny, jaką jest ona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 17, 2006 ale nigdy nie chodziłeś z żadną dziewczyną czy nigdy nie kochałeś się z żadną?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiciaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 17, 2006 O ile ona sie Ciebie o to zapyta to jej powiedz,że jeszcze nie spotkałeś dla siebie odpowiedniej,wkońcu wcześniej kazdy z nas był w takiej sytuacji,ze najpierw był sam a pózniej kogoś spotkał! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 No chyba nie ma dużo do tłumaczenia:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie rozumiem ... Napisano Czerwiec 17, 2006 dlaczego masz tłumaczyć ... mój mąż, tez nigdy nie mial innej dziewczyny, ja jestem jego pierwsza dziewczyną z ktora zaczął w ogóle chodzić, jestesmy razem juz 9 lat :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mój chlopak nigdy nie Napisano Czerwiec 17, 2006 chodzil z zadna dziewczyną, jak mnie poznal miał 26 lat i jestesmy razem 3 lata, a mieszkamy razem od roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daj spokoj ... Napisano Czerwiec 17, 2006 co tobie przychodzi do głowy, dlaczego masz sie tłumaczyć, nie rozumiem :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach