Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM

PYTANIE TYLKO DO PANOW

Polecane posty

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM

czy lubicie jak dziewczyna chodzi bez stanika bez wzgledu na to jakie ma piersi wiadomoze takie naturaalne piersi od sylikonowych bez stanika wygladaja zupelnie inaczej naturalne nie sa tak blisko siebie jak wtedy gdy sa w staniku i do tego poruszaja sie przy kazdym ruchu i nawet jak sa male i sterczace na boktroche obwisle i lataja we wszytskie strony to wam sie to podoba ?

Gość mi się podoba
ale moja ma jędrne i na swoim miejscu-nie ,na wysokości pępka:) pozdrawiam cie kochanie;) nadal kochasz sex

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM
nie mowie o takich na wysokosci pepka

Gość mi się podoba
jasne ,że lepiej aby kobiety w tedy nie biegały..ale jak sterczą im sutki przez koszulkę ,to bardzo pobudzawyobraznię-miło popatrzeć-teraz jest ciepło to czemu nie

w wiekszym miescie np w gdansku co dziesiata nosi stanik, osobiscie to lubie ale kobieta podobno wygodniej w stanikiu, niektorym....:D

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM
hm tez nie chodzilo mi o syt ze chodzi tak na codzien a raczej tylko przy was i nie wtedy gdy jest to jakas obciasl bluzka tylko tak jak czaasem te modelki na wybiegu gdy bluzka jest luzniejsza a jej te piersi lataj a we wszytskie strony jak idzie i wcale nie sa jakies duze a raczej srednie albo male

e gdańszczan:D..e..stęskniłam sie za domkiem :) tak ale na imprezach czy przy plaży, czasem widzi sie kobiety z pięknym biustem- bez stanika ale fakt chyba biust lepiej wygląda w staniku;)

myślę ,że to nie jest problem jak ma sie swojego partnera i chodzi sie w domu bez stanika w zwyklej koszulce..mój mówi ,że mu sie podoba...a mnie nic nie krępuje i czuje się swobodnie

Gość naturalnie
osobiście wole jak piersi bez względu na wielkość nie są niczym krępowane pod bluzeczką i naturalnie się kołyszą...

Gość tak se pisze
nienawidzę staników, są niewygodne, ble

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM
dzieki kobietki ze sie wpisujecie ale chodzilo mi glownie o opinie facetow

Gość TAK SIE ZASTANAWIAM
dzieki kobietki ze sie wpisujecie ale chodzilo mi glownie o opinie panow

Ja lubie jak dziewczyna chodzi w staniku (pod warunkiem, ze jest jakis sexi z koronkami). Wiekszosc piersi wyglada znacznie ladniej w staniku. Fajny jest tez sam moment rozpinania go dlatego lubie jak dziewczyna nie jest calkowicie rozebrana przed seksem - sam wole ja rozebrac :P ot to cos jak otwarcie pudelka z prezentem w srodku :)

Gość masz bobera

Gość telak
Osobiście bardzo lubię jak falują cycuszki pod obcisłą bluzeczką ale jest jeden warunek: nie mogą być duże. Max 2.

Gość inny troche chyba
ja też lubię popatrzeć ale na ładne duże min C. Cięzko takie znaleźć ale warto poszukać.

Gość Bob B
Fajnie jak sie bujaja, niezależnie od rozmiaru. Im większe tym lepiej.

Gość notnormal
Zawsze lubiłem duże piersi, ciężkie i opadające - nie przepadam za jędrnymi. Moja szwagierka ma takie, czasem śpimy u teściów i jak idzie w koszuli nocnej to jej dyndają na boki, przepiękny widok

Gość notnormal
ale nic nie przebije maciory w chlewie u mojego wuje - ach te suty 😍 ja oczywiscie jeb na glebe i zaczynam je ssac jak opetany az mi knur pakuje swoja kielbase po samiusienka prostate :D

Gość ohohohohohoho
super jak sa bez i jak sie przebijaja przez bluzke albo wygladaja przez dekolt tak chodzic bez pokaz zdjecie jakies to powiem czy git