Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrraaaa

przekonaliscie mnie!!!

Polecane posty

Gość hurrraaaa

dobra przekonaliscie mnie!!!zrobie z polykiem.tylko jak to zrobic zeby nie czuc tego obrzydliwego smaku w ustach.czy sa jakies sposoby???

zatkaj nos, najlepiej spinaczem do bielizny, z zatkanym nosem nie czujesz smaku. a swojemu narzeczonemu powiedz, że ten spinacz, to takie lekkie sado-maso :classic_cool:

Gość ulalalaaaaaa
Pierre Dol Nij sie w łeb

Gość kiedyś..
ten smak może być różny zależy co twój chłopak danego dnia zjadł i wypil

Gość hurrraaaa
myslisz ze jestes zlamasie zabawny?otoz nie jestes!powinienes dziecko byc juz dawno w lozku dobranocka sie skonczyla

Gość hurrraaaa
jego jadlospis to glownie ryz i piersi z kurczaka....bedzie nie dobre?

Gość ulalalaaaaaa
to ty jestes załosna i infantylna zakładając taki topik, załamasko :-P

Gość hurrraaaa
z tym spinaczem to niezle,ale mysle ze gdyby mnie tak zobaczyl nawet nie dalby sobie zrobic lodzika

Gość ulalalaaaaaa
o rany co za głupota, z tym jadłosposem to juz pojechałas za daleko.

Gość hurrraaaa
jego jadlospis to glownie ryz i piersi z kurczaka, bo mój ókohany jezd kóltórystom. bierze też sporo sterydów, ale one chyba nie psójom smakó

Gość croop
ALE WY GŁUPIE JESTESCIE SMAK WCALE NIE JEST OBRZYDLIWY WIEM BO CODZIENNIE PRAWIE ŁYKAM I BARDZO TO LUBIE , NAJPIERW SPRÓBUJCIE A PÓŹNIEJ SIĘ WYPOWIADAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hurrraaaa
zalamasko???skonczyles chociaz gimnazjum dziecko?!?jesli uwazasz ze moj topik jest glupi lub nie interesuje cie to co napisalam,poprostu nie musisz odpisywac!ja pytam bo nie wiem i chcialabym otrzymac odp na nurtujace mnie pytanie.a infantylny jestes ty wypisujac takie pierdoly.LEPIEJ SE WLOZ TE PALCE W DUPE A NIE KLAWIATURE MECZYSZ!!!!

Gość kiedyś..
:D dobre//// widze różnicę jak mój kochany np.-jest chory -gdy pije alkohol-wtedy jest feeee jak antybiotyk ale jak zdrowo sie odżywia to same białko:D

Gość hurrraaaa
masz racje!nie ma co oceniac jak sie nie sprobowalo!jeszcze jedno pytanie:duzo tego jest?bo mam wrazenie ze zbyt duzo zeby udalo sie bez problemu polknac

Gość ulalalaaaaaa
słuchaj no lola, jestem po pierwsze kobieta i mam 35 lat, to raczej ty powinnaś gimnazjum skonczyć, to raz, a dwa, zastanów sie o co ty pytasz?? Wiecej godności i rozumu. Weź kredki i porysuj.

Gość hurrraaaa
kobieta???hahaha,teraz mnie rozjebalo!jestes smieszna a nie kobieta!raz....dwa...a trzy???

Gość hurrraaaa
jeszcze jedno: kretki to byly w XI wieku jak bylas mala,teraz sa komputery!a pytam o to na co nie znam odpowiedzie,to chyba logiczne!

Gość ulalalaaaaaa
nie widze nic śmiesznego :-O ale potwierdza sie, że jesteś dziecuchem totalnym, który nie ma nic do powiedzenia i czepia sie tego, ze zjadłam ą -kobietą, spójrz na braki w swojej pisowni, a tetem zadawaj kretynskie pytania, pozbawiając sie godności i rozumu :-O

Gość ulalalaaaaaa
aleś Ty głupia, :-D KREDKI lola KREDKI, najpierw po słownik potem lody! :-D O Pierwszy komputer miałam już wtedy kiedy ty koszule w zębach nosiłaś i w pieluchy robiłaś :-D

Gość do ulalalaaaaaa
nie trac czasu na "dialog" z ta panienka bo jej wypowiedzi sa naprawde zalosne wiec szkoda czasu.Pozdrawiam

Gość ulalalaaaaaa
masz rację, spadam niech zbiera informacje na temat bardzo egzystencjalnych problemów

Gość hurrraaaa
nie chwycilas aluzji!nie chodzilo mi o -ą.a bez godnosci jest 35 letnia kobieta ktora odpowiada na pytanie tak jak ty to zrobilas!i ty sie nazywasz kobieta?!poza tym widze ze probujesz mi wjechac na ambicje,ale nie uda sie to osobie ktora sama jej nie ma

Gość najbardziej
hahaah

Gość hurrraaaa
dam znac napewno!!!