Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celulitisowa

jaki polecacie krem ujedrniajacy i antycelulitowy na uda i posladki ??

Polecane posty

Gość celulitisowa

po jakim czasie moge sie spodziewac efektow i ile on kosztuje (bo kiepsko u mnie z kasa ) z gory dzieki za odpowiedz

Gość kangusek
tez bym chciała wiedzieć, zastanawiam sie nad preparatami eveline

Gość biedorna
zdecydowanie tylko iwylacznie produkty EVELINE. ja mialam krem, ale podobno lepsze jest serum. PO prostu REWELACJA! Super chlodzi, nawilża no i oczywiscie dzialanie jest przy regularnym stosowaniu. Ja smarowalam raz dziennie i widzialam efekt, jak zastosujesz rano i wieczorem na penwo zobaczysz zmiany. Nie twierdze ze to ci zliwkiduje celulit, bo nic ci go nie zlikwiduje jesli nie bedziesz cwiczyc, Zaden nawet najdrozszy krem. A produkty eveline kosztuja...hmmm...widzialam zroznicowane, ale glownie od 12 do 16 zl.

Najlepiej zrob sobie peeling kawowy (3 lyzki kawy mielonej zalewasz mala iloscia wody, odcedzasz wode, dodajesz zelu do kapania i robisz pelling zaczynajac od nog w gore, bioderka, talia). Kup najtanszy krem 4 pory roku na cellulit- jest super. po takim peelingu wysmaruj sie tym kremem- super sie wchlania a skora jak u bobaska. Zawin sie w folie spozywcza, przykryj kocykiem na jakas godz. Powtarzaj 2 razy w tyg a efekty murowane!!! I mysle ze za duzo to nie kosztuje. Kawe najtansza kup.

Gość celulitisowa
a ten zel z garniera ? wolalabbym jakis zel badz krem bo z kawa nie chce mi sie paprac:)

moim zdaniem po niczym nie bedzie takich efektow jak po kawie, twoj wybor. Jednak jestem pewna ze jakbys tylko raz sprobowala.. zreszta to nie takie znow papranie.a jak ci sie nie chce to wyprobuj tylko na kawku nogi....

Gość najlepszy
bedzie kremik z meskiej tubki.

Gość ja ja ja ja
przy Twoim lenistwie nic się z tym nie da zrobić. Aby zmniejszyc celulitis trzeba sporo poświęcenia a skoro tobie się nie chce to sie nie dziw że go masz. Ja jestem zmobilizowana zdyscyplinowana i nie mam celulitisu. Siedź dalej przed kompem i wpierd... cukierki i chipsy a pozbędziesz się celulitisu. Życzę powodzenia.

uzywalam Eveline serum, i moim zdaniem jest OK, ale zdecydowanie lepsze efekty daje ten balsam wyszczyplajacy i antycelulitowy AVON, natomist ujedranijacy jak dla mnie swietny jest ten zolty balsam garniera

Gość celulutisowa
do ja ja ja ja - nie wypowiaj sie na moj temat bo nic o mnie nie wiesz, nie wpierdzielam ani chipsow ani cukierkow, po prostu nie mam czasu na papranie z kawa i wolalabym jakis dobry kremik jesli nie chcesz pomoc zwyczajnie nie wchodz i nie zasmiecaj topikow karolina dzieki za pomoc, jesli znajde czas to postaram sie robic ten peeling, ale czy moglabys powiedziec jak dlugo mam wmasowywac ta kawe ?, a przeciez jak zmiele kawe to jaki to bedzie peeling skoro nie bedzie zadnych ziarenek ?, czy moge dorzucic cos jeszcze do tego peelingu np platki owsiane albo cos innego ?

Gość celulutisowa
aha i jeszcze jedno pytanie do karoliny:), napisalas ze ten peeling mam powtarzac 2 razy w tygodniu, a jesli bede ggo powtarzac dajmy na to 4 razy w tygodniu o efekt bedzie lepszy ?

Gość celulutisowa
aaaa i jeszcze zapomnialam o najwazniejszym :) po jakim czasie moge sie spodziewac widocznych efektow ? i dzieki za odpowiedzi :)