Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwi123

Jakich zmywarek nie polecacie?

Polecane posty

Gość iwi123

co sądzicie o boschu i aristonie?

Gość bosch i siemens są ok
podobno maja te same czesci. nie polecam polskich zmywarek niestety. ostatnio znajoma kupila calkiem dobra zmywarke boscha z niemiec na ebay`u za 200 zl!

Gość ciekawe co piszesz wyżej
bo zmywarkę mam właśnie aristona i nigdy nie było z nią problemu ma już 5 lat i prawie codziennie jest używana, jak już coś to ariston i indesit są robione w tej samej fabryce a nie bosh.

Gość iwi123
no i mam dylemat a jutro musże wybrać:(

Gość gagatek2
ja mam zmywarke whirpoola,jestem zadowolona a tak w ogóle powiem,ze teraz nie wyobrażam sobie zycia bez tego urządzenia,ojciec jak usłyszał,ze chcemy kupić zmywarkę,oczy do nieba wznosił,no wiecie rączki są... zmywarka to super urządzenie,i tego bałaganu w kuchni niema, od razu z brudnymi naczyniami siup do środka a w ogóle och i ach ,polecam

Gość gagatek2
ups tu jest jakich ...nie polecacie no ja akurat whirpoola polecam

Dobrze, gagatku, dobrze, że piszesz... zakonotowałam Twoje referencje dla Whirpoola... przyjdzie kiedys taka chwila, że i ja będę musiała dokonac wyboru :) Póki co, z żalem patrzę na moja niezywa zmywarkę Boscha.... kupiłam ją co prawda używaną, więc mam chyba za swoje, bo po pół roku pracy zamarław pół słowa.... Ale przez te piekne pół roku zdążyłam ją pokochać. Następną kupię nówkę, i na pewno większy rozmiar - 45 cm dla 4-osobowej rodzinki jadającej obiadki w domu , to duuużo za mało. A tatusiowie to wszyscy chyba tak mają - mój tez krakał, że skoczą mi rachunki za wodę i prąd :) ... Jakoś nie zauważyłam... Mądrzy są, bo oni z reguły tych garów nie myją . :)

Gość koobi
Polecam AEG

Gość gagatkek2
o tak rozmiar 45 to się nada dla kawalera jadającego na mieście,nas jest dwójka,i 60 zapełnia się w mig!! Whirpoola sobie chwale,no na pewno są lepsze z wyższej półki,ale wiadomo cena,zresztą najlepiej zwracać uwagę na klase np A czy B,ja mam różne funkcje a w użytkowaniu to wygląda tak,ze nastawi się jedną i tylko z niej korzysta

Whirpoola mam pralkę ładowaną od góry - świetna! Pracuje już drugi rok bezawaryjnie! A ma naprawdę duuużo do uprania :) Czyżby Whirpool dobrą firmą był?...

no to w koncu jak jest z tymi zmywarkami? jest nas na razie dwoje ma byc wiecej przynajmniej o 1 szt ;-) no i jaka mam wybrac 45 czy 60 cm? dla mnie to istotne bo za 2 dni ise zamawiac meble i sprzecik do kuchni prosze poradzcie

Gość Ja mam od
2-ch lat zmywarkę HEIER i jestem zadowolona ( 45 cm - na 2 osoby) Zmywarka ta nie jest droga i polecam :-D

Gość do haliny maliny
krótko-jak kupisz 45 tkę będziesz żałować mi też tak radzili znajomi i jestem im baaardzo wdzięczna!!

Gość Kasia67
Ja nie polecam tych bardziej popularnych marek. Jakościowo z roku na rok są coraz gorsze i są robione tak, aby zepsuły się zaraz po gwarancji. Ja posiadam sprzęt AGD z Millenium AGD i na razie jestem bardzo zadowolona (http://milenium-agd.pl) W razie jakiejkolwiek wady od razu się tym zajmują, bardzo dobra obsługa :)