Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no oooooooo Napisano Czerwiec 18, 2006 e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konwalijka* Napisano Czerwiec 18, 2006 nie pytaj sie rob co czujesz, jak czujesz ze tylko sie usmiechasz rob tak:) wtedy poznasz te wlasciwa bo ona bedzie kochac cie za to jaki jestes, a nie jaki pisza w tv, jak to robia panie na lokalach i wtedy mowia; a co jestes w stanie dla mnie zrobic hahaha takich chcecei to macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiiiiiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 18, 2006 uśmiech przede wszystkim i oczywiście zniewalające spojrzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to przeciez prowokacja Napisano Czerwiec 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata----------- Napisano Czerwiec 18, 2006 ty nigdy nie mialem ziewczyny jelsi ciagle bedziesz tylko o tym myslal ze jej nie masz to nei znajdziesz, zajmij sie w koncu czyms;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz zaskakiwac Napisano Czerwiec 18, 2006 i byc pewny siebie. tylko tyle :D zaskakujący jest np tekst 'podrap mnie po karku' kolesia z garbem przebranego za quasimodo :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ble... Napisano Czerwiec 18, 2006 Podchodzisz i mówisz: "Wierzysz miłość od pierwszego wejrzenia maleńka, czy mamprzejść jeszcze raz?" albo "Cześć jestem (tu twoje imię) i zapamiętaj to imię bo niedługo będziesz je krzyczeć! KMN "Jak wyrywać lachony!", Opole 2005 :D Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovita637 Napisano Czerwiec 18, 2006 Powiedz, "hej laska chcesz bobaska?". To działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach