Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie

microgynon21 pomocy...

Polecane posty

Gość czy ktos wie

wybralam juz ok polowy pierwszego opakowania... milam plamienia ktore teraz sie skonczyly ale od samego poczatku mam bole brzucha i nie wiem czy nazwac to biegunka ( bo nie latam do kibelka co 5 min) ale bardziej rozwolnieniem czy napewno jestem zabespieczona, czy moja tabletka sie wchlania do organizmy??? pomocy piszcie prosze..:(

Kobietko...może masz coś z żołądkiem? Weź sobie może smecte...żeby wiesz...troszeczkę uspokoić żołądek... Na Twoim miejscu zabezpieczałabym się dodatkowo,jeśli możesz,skontaktuj się ze swoim lekarzem jak najszybciej,powiedz mu co się dzieje. Bez badania trudno cokolwiek stwierdzić:) Głowa do góry !

Gość czy ktos wie
podobniez jak sie nie ma biegunki ok 4 godzin po zazyciu tabletki to znaczy ze sie wchlonela...:/ tak przynajmniej mowia lekarze... martwi mnie bardziej bol brzucha... i to ze mialam plamienia a teraz ich nie mam... moze ktos tez tak mial i bylo wszystko ok??

Gość pomocy...
ej??

Gość kasiorka =
ja na gdy zaczynalam brac tabletki microgynon21 mialam tak samo, tzn. to nie byla biegunka gdzie musialam co chwile biegac do ubikacji tylko raz max dwa razy dziennie i po prostu rzadka kupka ;P brzuch tez mnie czasem bolal strasznie mocno ale postaowilam poczekac jeden miesiac i teraz wszystko wrocilo do normy. juz mnie brzuch nie boli i nie mam rozwolnienia, chyba organizm musi sie przyzwyczaic do chormonów :P