Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUZANNA76

jaki odcień pudru lantheric/yardley ?

Polecane posty

Gość ZUZANNA76

no wlasnie jaki? wiem ze najlepiej wybrac w sklepie ale ja sie zastanawiam nad zakupem w allegro stad to pytanie. kiedys ogladalam te pudry w sklepach ale byly same rozowe odcienie!! szukam jakiegos bezowego, cieplego wpadajacego w zolty zloty miodowy a nie rozowy, moze byc podobny do medium beige albo noveau beige maxa factora, wpadajacy delikatnie w braz ale nie jakis ciemny!!!!!! wiem ze duzo osob go uzywa dlatego tez bylabym wdzieczna za jakies podpowiedzi. po przeczytanych recenzjach zauwazylam ze najczesciej uzywacie koloru misty beige 08 moze go ktos opisac???czy sie nada? a 07 nie bedzie za ciemny?>

Gość zuzanna76
up up up

Gość ZUZANNA76
nikt mi nie pomoze??

Gość KOBIETO NIE DOBIJAJ MNIE
KURWA JAK MOŻNA DORADZIĆ ODCIEŃ K O R E S P O N D E N C Y J N I E ????????????????????????????

Gość ZUZANNA76
jesli nie odpowiadasz na moje pytanie to nie udzielaj sie tutaj wcale!!!! poza tym pytam jakie odcienie tego kosmetyku sa w odcieniach bezu ( cieplego bezu . nie rozu ) jakie numery...zebym mogla juz sobie z ktorychs dobrac!!!!!! czytajcie prosze wyraznie wtedy nie bedziecie mieli problemow

Mnie tez dziwi ten temat bo najprosciej jest pojsc do drogerii tam wyprobowac sobie rozne odcienie i wtedy kupic na allegro. Bo kazdy ma inna cere u kazdego ten sam odcien moze wygladac inaczej!

Gość pATI_82
W SKLEPIE TEZ TEGO NIE SPRAWDZISZ NA TWARZY!!!!!MUSIALABYS CALY MAKIJAZ ZROBIC W SKLEPIE I POCZKEAC TAM Z POL GODZINY JESZCZE ZEBY ZOBACZYC DOKLADNIE JAK SIE CO SPRAWUJE

Gość rev.
Yardley jeszcze funkcjonuje na rynku? Kiedyś miałam rewelacyjną pomadkę tej firmy (kolor), ale kiedy mi się skończyła to informowano mnie w drogeriach, że Yardley już nie istnieje.:o To jak to jest? Gdzie są dostepne ich kosmetyki?

Gość ZUZANNA76
NIE WIEM JAK Z INNYMIKOSMETYKAMI ALE TE PUDRY MAJA TERAZ NAZWE LENTHERIC I SA W DOROGERIACH ALBO NA STRONACH INTERNETOWYCH , TRZEBA WPISAC NAZWE W WYSZUKIWARKE I ZNAJDA SIE TAKOWE. SA WLASNIE JAKIES PERFUMY Z TEJ FIRMY POMADKI KOREKTORY

Gość rev.
właśnie przeglądam rózne strony, ale pomadek nie mogę znaleźć

Gość rev.
poszperam jeszcze w necie a Tobie dziękuję za wskazówkę.:) 🖐️

hej,ja,moja mama i siostra pomimo,ze mamy bardzo rozne odcienie cery (mama ma b.jasny,ja ciemniejszy, a siostra jest z nas najciemniejsz) uzywamy odcienia-\"Misty Beige 08\" i na kazdej ten kolor dobrze wyglada.Kiedy sie opale tez on mi najlepiej pasuje,no czasem na kosci policzkowe nakladam troszke pudru brazujacego w kulkach.Ale polecam zaczac od nr.08 jest on uniwersalny.

Gość ZUZANNA76
DZIEKI SERDECZNE ZA TE SUGESTIE !!!TYLKO JEDNO PYTANKO CZY TEN MISTY BEIGE NIE JEST NIE WPADA W ROZ ??? AKURAT TAKIEGO KOLORU SZUKAM SREDNIEGO NIE JASNEGO BARDZO , BLADEGO ALE TEZ NIE CIEMNEGO NIE JESTEM BARDZO OPALONA , WIDZIALM NUMER 7 ALE WYDAWAL SIE CIEMNY