Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aklime

pomózcie w interpretacji snu

Polecane posty

Gość Aklime

Śniło mi się, ze byłam z rodziną(wujkiem, ciotka i rodzicami i rodzeństwem ciotecznym) u babci na wsi. był tam razem z moją ciotka facet w którym jestm zakochana.Oni byli w tym śnie parą, choć w rzeczywistości się nie znają. GDy mieliśmy odjeżdzac do domu postanowiłam razem z nim pójsc na spacer. Objęliśmy się na oczach wszystkich i szlismy powoli. On mnie pocałował. Wtedy nadjechał samochód z rodziną. Stanęli, a mój brat cioteczny zapytał się jakbysmy się wytłumaczyli mojej ciotce z tego. Ona spała w samochodzie i tego nie wiedziała. dodoam ,z e w rzeczywistości on jest samotny, ciotka ma męża i małe dziecko, moja rodzina go nie zna..a ja pracuje nad tm by się do niego jakoś zbliżyc....

Gość Aklime
czy to jedynie moje lęki, pragnienia i myśli sa ukryte w tym snie czy on moze coś "wrózyc" na przyszłość?

Gość pani bliźniaczek
ja uważam, ze sny to jedynie skumulowane myśli z dnia, te które nam towarzyszą cały czas i te, które pojawiły się przez chwile... Dlatego sądze, ze po prostu dużo o nim myslisz i dlatego pojawia ci się w snach....

Gość Aklime
Jestem napaloną rozwódką i pracuję na stoisku mięsnym w Końskowoli k/Puław.

Gość Aklime
widze, ze podszywacze sie obudzili....

Raz że ten sen pokazuje Twje pragnienia apropo tego faceta. Możliwe, że ciotka ma problemy w małżeństwie. A sam fakt, że jakby \'\'zdradził\'\' ją z Tobą wskazuje na to, że nawet, jeśli uda Ci się z nim być komuś to się nie będzie podobało,albo będziesz miała przeciwności losu. Może być też tak, że sen niczego nie wróży, byłsobie ot tak ;)

🌻 dzieki.... no włąsnie..zawsze mozna sobie gdybac co ten sen oznacza...:(

podszywaczu..przykro mi, ale jestes idiota..myslisz, ze nikt nie zauwazy, ze zamiast małego \'L\" użyłes dyzego \"I\" ale wieśniactwo na tej Kafe

Gość piwnaa
Nie doszukuj sie w tym snie niczego wielkiego.Czasem zdarzaja się sny prorocze ale ten raczej dotyczy twoich pragnien.Kiedys bylam zakochana w chlopaku i snił mi sie przez caly rok w noc w noc. Wtedy jeszcze łudzialm sie po cichu ze może on o mnie tez mysli i stąd takie obsesyjne sny.Ale w momencie gdy przestal byc dla mnie kims waznym sen z nim ulotnil sie jak bańka :D To były tylko moje pragnienia

ale to jest pierwszy sen z nim w jakiej kolwiek roli...wczesniej nic.,.za zakochana jestem od kilku miesięcy...:(