ewcia081 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Mam pytanko 11 czerwca wziełam ostatnią tebletke i mam zrobić 7 dni przerwy dziś mija 7 dzien wiec tabnletke mam zazyc dzis czy jutro. Sorki za to pytanie wiem ze jest to napisane na ulotce ale zgubiłam ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 jutro. jak dzis bys wziela to byloby 6 dni przerwy. musi byc 7 pelnych dni , 8 dnai bierzesz nastepna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Dzięki a godzine brania moge zmienić dokładnie brałam o 18 a teraz chce zmienic na 20 bo za jakies 2 tygodnie wyjade a tam jest zmiana czasu o godzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 tak - mozesz zmienic o tyle bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Od dawna zażywasz tabletki ja dopiero zaczynam drugie opakowanie ale jakoś narazie sie boje współzyc bez innego zabezpieczenia i do spodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 prawie rok na oczatku tez sie obawialam ale zaufalam i bylo ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 spokojnie mozesz porzucic drugie zabezpieczenie - bez obaw i zacznie sie sama przyjemnosc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 8 lipca wyjeżdzam do mojego do Machesteru wiec wtedy pożadzimy ale i tak sie boje ale poprostu musze przezwyciężyć strach łątwo sie mowi ale gożej ze zrobieniem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 eeee to tak ale coz ... oplaca sie :) 8 lipca tez wyjezdzam niestety - od mojego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach