Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddech ebiego

cudowny ebi smolarek!

Polecane posty

ło matko kazdy ma inny gust:O kazdemu sie co innego podoba:> mi na przyklad,....i ajkos sie tego nie wstydze:P:>

oczywiscie, ale są takie kobiety czy tacy mężczyźni, że każdy przyzna że sa piękni czy przystojni, niekoniecznie muszą być w typie wypowiadających się.. ale ebi cudem świata nie ejst , może sie podobać, ale super przystojniaka to Wy z niego nie róbcie, bo na mistera się na pewno nie nadaje:P

Gość a mnie się on nawet podoba
na pewno w reprezentacji Polski przystojniejszego nie ma - choć nie wiem, czy to można uznać za pozytyw ;-) a co do reszty - te wszystkie christiano ronaldo i kaka, to takie chłoptasie niemęskie, im wiecej gelu i latino tym bardziej laski mdleją. nie wiem, ja tam wolę normalnych, dorosłych mężczyzn.

Gość ebiebiebiebiebiebiebie
CUUUUUDOWNY

Gość marcin baszczyński
hej, a nie wiecie, cze Jacuś Bąk kogoś ma? bo mi się on najbardziej podoba, mimo że już dośc leciwy jest...

Gość Szanująca
Ebi jest cudowny i tylko dlatego ,że ma takich wspaniałych rodziców.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
komus sie jeszcze podoba? :P

Gość EDYT101
To racja, że Ebi gdyby nie był piłkarzem to niewiele dziewczyn zwróciłoby na niego uwage.Ale na boisku miał szanse pokazać jakim jest też człowiekiem. Waleczny, wartościowy i naprawde kochający to co robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A tak naprawdę
To Ebi ma dziewczyne z którą jest od końca czerwca 2006, na imie ma Agnes i z pochodzenia jest Niemką. Na marzec tego roku planowali ślub ale musieli go odłożyć (nie wiem czemu) Nasz Ebi ma też nieślubne dziecko z holenderką (syna Armanda) I co ? dalej uważacie że jest taki idealny? Zapewniam że tak nie jest ! Pozdrawiam